Folders & boeken Boeken tandheelkundig

Spoedeisende geneeskunde in de tandheelkundige praktijk

Spoedeisende geneeskunde in de tandheelkundige praktijk van prof. dr. Luzi Abraham-Inpijn wordt in het NT aanbevolen als een zeer gedegen en goed gestructureerd boek dat in iedere praktijk thuis hoort.


Voorbereiden op medische problemen in de praktijk
"Tandheelkundige professionals dienen in toenemende mate voorbereid te zijn op medische problemen in hun praktijk" vindt  prof. dr. Abraham-Inpijn. Onderzoek heeft uitgewezen dat de gemiddelde tandheelkundige professional echter niet in staat is om acute medische problemen adequaat aan te pakken, onder andere als gevolg van het feit dat studenten tijdens hun opleiding niet of nauwelijks de gelegenheid krijgen met dergelijke risico's vertrouwd te raken. Dit boek biedt de behandelaar de mogelijkheid om aan de hand van een overzichtelijk stappenplan een zekere behandelingsroutine aan te leren om de veiligheid van de onwel geworden patiŽnt te waarborgen.

Meer informatie
Spoedeisende geneeskunde in de tandheelkundige praktijk van prof. dr. Luzi Abraham-Inpijn wordt uitgegeven door Koninklijke van Gorcum. Het boek heeft ISBN 978 90 232 4357 1 en kost Ä 57,50. Het is ook online te bestellen via www.Geneeskundeboek.nl
Actueel

Artikelen
Laatste nieuws
Elke dag het laatste nieuws op dental INFO
Dental Expo
Dental Expo 2016
Lees hier alles over Dental Expo 2016
Agenda
Dental Studie Update Congres
Met 9 toonaangevende sprekers
Vacatures
Nu tijdelijk gratis vacature plaatsen
Zoek en plaats mondzorgvacatures op dental INFO.

Compleet rubriekenoverzicht

Toon desktopversie