Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NVvP Najaarscongres ‘ParoNextgen’ 

22 november 2019

Gegevens

Datum:
22 november 2019
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.bvdiensten.nl/najaarscongres-2019/

Organisator

Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP)

Locatie

’t Spant, Bussum
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
Bussum, Noord-holland 1402 SB Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.spantcongrescentrum.nl/
 

DE TOEKOMST ALS INSPIRATIEBRON

Op 22 november 2019 organiseert de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) het najaarscongres  ‘ParoNextGen’ (New classification all generations). Met de komst van de nieuwe EFP-classificatie voor parodontale aandoeningen breekt voor de parodontologie een nieuw tijdperk aan. Deze classificatie is immers opgesteld vanuit het wetenschappelijk inzicht dat parodontologie méér is dan alleen een  tandvleesprobleem. Dit vraagt van u als tandheelkundige zorgverlener om een helicopterview, waarbij u de parodontale status van uw patiënt gericht in verband kunt brengen met diens algehele gezondheid, lokale en systemische risicofactoren en leefstijl.

PARO NEXTGEN dus.

Naar verwachting beginnen de parodontologen en mondhygiënisten in ons land volgend jaar te werken volgens deze nieuwe classificatie. Wat houdt deze classificatie in? Op welke manier past u uw verwijzingen aan? Wat betekent dit voor uw diagnose en verslagen?

Het antwoord op deze vragen krijgt u tijdens het NVvP najaarscongres ‘PARO NEXTGEN: New Classification. All Generations’, dat op vrijdag 22 november 2019 plaatsvindt in Bussum. Het congresprogramma verbindt actuele thema’s aan bewezen etenschappelijke inzichten en praktische behandeladviezen voor jong en oud. Zoals: welke gezondheidsfactoren en leefstijl risico’s moeten we in onze parodontale anamnese includeren? Is er een manier waarop we de risico’s van bijvoorbeeld zuurerosie en onverantwoord

bleken zo veel mogelijk kunnen beperken?

En hoe ver gaat u mee met patiënten die, in hun streven naar perfectie, alles van u vragen? De sprekers hebben stuk voor stuk hun sporen in het vakgebied verdiend: prof. dr. Bruno Loos, drs. Alexander Verhelst, dr. Dien Gambon, prof. dr. Hugo de Bruyn en prof. dr. Marja Laine. Voor een memorabele afsluiting van het ochtendprogramma is een bijzondere gast uitgenodigd: TV- en radiopresentator Henkjan Smits, die landelijk bekend is als juryvoorzitter van de TV-programma’s Idols en X-factor. Als mediapersoon heeft hij inzicht in marketing, reclame en communicatie voor een breed publiek. Van hem krijgt u leerzame tips over hoe u de X-Factor van uw kliniek en professionele zorg kan optimaliseren. Zijn wij al klaar voor een nieuwe manier van communicatie in de snelle en hightech wereld van de NEXTGENs?

New classification.

New trends for all generations.

Bent ú al klaar voor PARO NEXTGEN?!

NVvP Najaarscongres ‘ParoNextgen' 

Meer informatie over het congres NVvP Najaarscongres ‘ParoNextgen’ 22 november 2019

NVvp Najaarscongres ‘ParoNextgen’ – Folder

 

 

Partnernieuws