Slaapgeneeskunde: osas en snurken, mondzorg

Tandartsen kunnen een belangrijke rol spelen bij de behandeling van snurkers en patiënten met het Obstructief Slaapapneu Syndroom (OSAS). In deze categorie vindt u producten voor behandeling van OSAS en snurken.

Lancering Respire in Europa via Elysee Dental
,

Lancering Respire in Europa via Elysee Dental

Whole You™ en Elysee Dental lanceren een nieuw MRA-apparaat. Dankzij de exclusieve samenwerking met Whole You voor de levering van de Respire, voegt Elysee Dental een reeds bewezen en succesvol product toe aan hun productportfolio. 
Nieuw: PoetsPlaat voor wachtruimte of behandelkamer
, , , , ,

Nieuw: PoetsPlaat voor wachtruimte of behandelkamer

Op de PoetsPlaat zie je de ideale wereld, waarin alle mensen het belangrijkste advies van de tandarts en mondhygiënist keurig opvolgen. Van de kok in het restaurant tot het standbeeld op het plein en van de agenten op straat tot de goudvis in de kom: iedereen is zijn tanden aan het poetsen.
Press-evolution-tijdschriften wachtkamer
, ,

Tijdschriften in uw wachtruimte! En als u nu eens 80% minder betaalde: nog geen 12 euro per maand?

Geniet nu al van onze komende beurs aktie: Press Evolution bezorgt u al vanaf € 70 incl. BTW en portokosten per jaar een kwalitatief tijdschriftenpakket waardoor u bespaart op uw budget én het voor uw patiënten ontspannen wachten is op hun afspraak met u.
Dental-instruct
, , , ,

Dental Instruct: ontwikkeld voor patiënt en behandelaar

Het is niet altijd eenvoudig een instructie duidelijk over te brengen aan een patiënt. Of vragen over bepaalde vervolginstructies te beantwoorden. Met Dental Instruct brengt u uw patiënt snel en adequaat op de hoogte.

Partnernieuws

Meer slaapgeneeskunde: osas en snurken mondzorg