Laden agenda

« Alle Evenementen

NVM congres – De PARO-reis: Van gedrag naar resultaat

10 november

Gegevens

Datum:
10 november
Evenement Categorie:
Website:
https://www.nvmcongres.nl/

Organisator

NVM

Locatie

De Flint
Coninckstraat 60
Amerfsoort, 3811 WK
+ Google Maps
 

Op vrijdag 10 november 2023 organiseert NVM-mondhygiënisten het NVM-najaarscongres bij de Flint in Amersfoort met als thema “De PARO-reis: Van gedrag naar resultaat.

Motivational interviewing en behandelopties

Het congres start om 10.30 uur met een opening en welkom door voorzitter Manon van Splunter-Schneider. Vervolgens neemt dagvoorzitter Brahim Lakdimi (mondhygiënist) je via interessante lezingen mee op de PARO-reis waarbij we starten met het motiveren van patiënten via motivational interviewing. Vervolgens reizen we door naar de verschillende behandelopties: gaan we het paro-preventietraject in of toch het volledige parotraject (en hoe zit dat dan met de M-codes/T-codes).

Lifestyle en stress

We leren wat lifestyle en stress voor invloed heeft op parodontitis. En we besluiten de reis met wat te doen als de initiële therapie niet heeft opgeleverd wat je zou willen. Met andere woorden, wanneer ga je verwijzen en wordt het dan flappen of implanteren?

NVM-Colgate Studieprijs, beursvloer en netwerken

Naast de diverse lezingen wordt de NVM-Colgate Studieprijs uitgereikt en is er voldoende tijd om de beursvloer te bezoeken, te netwerken, bij te praten en te overleggen.

Borrel

We sluiten de dag af met een aangeklede borrel tot ca. 19.15 uur ter ere van het afscheid van Manon van Splunter-Schneider die na drie termijnen aftreedt als voorzitter.

Voorafgaand aan het congres vindt van ca. 8.45 tot 10.30 uur de hybride Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Deze is gratis en alleen voor leden.

Inschrijven of meer informatie

Inschrijven of meer informatie over het programma en de exposanten?! Zie www.nvmcongres.nl

Op het congres en de borrel zijn leden en niet-leden van harte welkom. Voor NVM-leden geldt een gereduceerd deelnametarief.