Laden agenda
Zoek agenda

Agenda

januari 2018

NVVRT Congres 'Get your removable fixed'

18 januari - 19 januari
Amsterdam, Amsterdam, + Google Maps

Na het grote succes van vorig jaar heeft de congrescommissie wederom een viertal sprekers uitgenodigd om tijdens het congres te komen spreken.

Meer »

Tandheelkunst door Caroline Werkhoven

19 januari
Gorssel,

De eerste in onze reeks 'Tandheelkunst', een combinatie van een lezing door een gerenommeerde spreker in de tandheelkunde en een bezoek aan een van de fraaie musea die ons land rijk is.

Meer »

SWIP: voor tandartsen en assistenten die met orthodontie willen beginnen

19 januari - 15 september
Soestduinen,

Een vijfdelige basiscursus met 12 KRT-punten per onderdeel. Onder leiding van drs. Nico van der Werff en drs. Jan Cleyndert en bedoeld voor tandartsen en assistenten die met orthodontie willen beginnen de algemene praktijk.

Meer »

ENDO SEMINAR-I de biomechanische kanaalbehandeling

26 januari
Den Haag,

De preparatie van wortelkanalen is doelmatig, efficiënter en veiliger door het gebruik van nikkeltitaniuminstrumenten.

Meer »

De mondscanner, ook iets voor u?

26 januari

Wat houdt implementatie van de mondscanner in de praktijk tegen? Behoudens het leren scannen, is er de vraag welke scanner het beste bij u en uw praktijk past.

Meer »

3D Printing Changes our Health

30 januari - 31 januari
MECC Maastricht, Maastricht,Nederland + Google Maps

The audience, a mix of academics, medical professionals, business, technology, regulation and creatives, will get an excellent overview and insight in the medical tech developments from different perspectives.

Meer »
februari 2018

De overkappingsprothese op implantaten

1 februari
UZGent, België + Google Maps

De toepassing van implantaten kan een oplossing zijn voor veel "protheseleed". Het is de taak van de tandarts om naar de individuele patiënt toe gericht advies te geven in de edentate fase over de verschillende behandelingsmogelijkheden.

Meer »

Composiet in het front: "Italiaanse school of functionele esthetiek?"

2 februari
Afdeling Tandheelkunde van het Radboudumc Nijmegen, Nijmegen,Nederland + Google Maps

Tijdens deze cursus werkt u op een fantoomkop. Gedurende de ochtend zal theoretisch onderwijs worden gegeven, waarbij het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht gedurende het middag programma. De cursist bepaalt zelf welk type restauratie wordt geoefend en welke techniek zal worden toegepast.

Meer »

Restaureren2018

2 februari
RAI Amsterdam, Europaplein 22
Amsterdam,1078 GZ
+ Google Maps

Of het nu gaat om het restaureren van natuurlijke elementen met composiet, partieel porselein, facings, keramiek of de keuze voor een brug of een implantaat om een missend element te vervangen, tijdens Restaureren2018 leggen de sprekers uit hoe zij te werk gaan in hun praktijk.

Meer »

De behandeling van uitgebreide gebitsslijtage “Dahl” en “de stempeltechniek”

2 februari
UZGent, België + Google Maps

Moderne composieten met hun verbeterde eigenschappen hebben het indicatiegebied in de posterieure zone verruimd. Het volledig uitbouwen van een tand in composiet is vandaag een aanvaarde behandeling. Onderzoek toont aan dat het lang leven van dergelijke restauraties mits de juiste materiaalkeuze en correct uitvoeren van de adhesieve techniek, verzekerd is. Het toepassen en het hanteren van composieten en hierbij een correcte vorm neerzetten blijven een uitdaging.

Meer »

Introduction to laser physics and the safe use of lasers in dentistry

5 februari
UZGent, België + Google Maps

The aim of this course is to train dentists in the appropriate use of lasers in daily practice. This specific course focuses on the development of basic knowledge needed for the specific use of lasers in dentistry.

Meer »

Lasers in paediatric and endodontics dentistry

6 februari - 7 februari
UZGent, België + Google Maps

During these two-day course dentists are trained in the use of different wavelengths for specific applications in paediatric or endodontics dentistry and are provided with the most recent protocols including the correct scientific back-ground.

Meer »

Lustrumsymposium T.M.F.V. Archigenes - Forever young

7 februari
Kinepolis, Boumaboulevard 53
Groningen,Groningen9723ZS
+ Google Maps

Dit is de Lustrumwebsite van het 3e Lustrum der T.M.F.V. Archigenes dat zal plaatsvinden van 2 tot en met 9 februari 2018. Tijdens dit Lustrum vieren we het 15-jarig bestaan van de T.M.F.V. Archigenes.

Meer »

Vijfde editie Toothcamp

8 februari
Groningen, Groningen, + Google Maps

Nog net voor de leerlingen naar de middelbare school gaan willen we met ToothCamp pre-pubers, op een prikkelende manier laten zien waarom een gezonde mond zo belangrijk is en hoe die gezond blijft.

Meer »

Lasers in restorative dentistry

8 februari
UZGent, België + Google Maps

During this one-day course dentists are trained in the use of appropriate wavelengths in the field of restorative dentistry and are provided with the most recent protocols including the correct scientific back-ground. Applications are also illustrated with clinical cases.

Meer »

Art of implantology - The digital future is now

9 februari - 10 februari

We very much look forward to the 4th International BEGO Implant Systems conference, and invite you to the pulsating metropolis of Dubai, a city in a class of its own in the middle of the United Arab Emirates.

Meer »

De pocketvrije praktijk

9 februari
Den Haag,

Het hands-on oefenen van de verschillende paro-chirurgische technieken op anatomisch getrouwe modellen verlaagt de drempel om pocketelmininatie en (vervolgens) pocketpreventie in de algemene praktijk systematisch uit te voeren

Meer »

Laser in de tandheelkunde

9 februari
UZGent, België + Google Maps

Het gebruik van lasers is wereldwijd meer en meer ingeburgerd geraakt. Deze technologie heeft bewezen bij verschillende toepassingen een meerwaarde te bieden.

Meer »

Henry Schein organiseert Regio Events in Dental Management

15 februari
Hotel Oostzaan-Amsterdam, Westeinde 1
Oostzaan,Noord-Holland1511 MANederland
+ Google Maps

Henry Schein start in februari 2018 met de eerste Dental Management Regio Events. Compleet in het teken van praktijkmanagement en -organisatie zal Henry Schein verdeeld over het jaar diverse locaties aandoen. 

Meer »

Partieel porselein

16 februari
CIDE, Groot Hertoginnelaan 23
Den Haag,Nederland
+ Google Maps

In deze cursus zal worden ingegaan op alle aspecten van de partiële indirecte restauratie in de molaarstreek.

Meer »
+ Exporteer Evenementen

Partnernieuws