Scholing mondzorg

De laatste ontwikkelingen bij de opleidingen Tandheelkunde, Mondzorgkunde, Tandartsassistent en voor bij- en nascholing in de mondzorg voor alle mondzorgprofessionals vindt u in deze categorie.

Eklund
,

Eklund Foundation stelt €160.000 beschikbaar voor tandheelkundige onderzoek 

Voor het derde jaar op rij, stelt de Eklund Foundation for Odontological Research and Education ongeveer € 160 000/1.5 MSEK beschikbaar voor hoogstaande projecten in de tandheelkunde.
Dé Vakbeurs Mondhygiëne 2018
, , ,

Dé Vakbeurs Mondhygiëne 2018

14 april, Den Bosch. Een eigen praktijk starten kost veel tijd, zeker als je nog alles moet gaan uitzoeken en uitvinden. Wilt u voor uzelf beginnen, maar weet u niet hoe? Waar moet je beginnen en wat komt er allemaal bij kijken? Of heeft u al jaren een praktijk en wilt u die vergroten, moderniseren of juist verkopen? Tijdens deze dag wordt dit allemaal duidelijk.

Beste master Tandheelkunde bij Radboudumc
,

Beste master Tandheelkunde bij Radboudumc

Voor de beste masteropleiding in Tandheelkunde kun je het beste naar de Radboud Universiteit in Nijmegen. In de Keuzegids Masters, waarin alle masteropleidingen aan de Nederlandse universiteiten worden vergeleken, kwam deze naar voren als de beste tandheelkundige master van Nederland.
Dental Expo
, , ,

Dental Expo 2018: een terugblik

Op 8 maart opende Dental Expo 2018 haar deuren. dental INFO was aanwezig bij de opening en maakte video's van enkele exposanten. Ook ziet u een impressie van de eerste twee dagen van de Dental Expo.
Openhuisdagen Henry Schein 20 en 21 april
, ,

Openhuisdagen Henry Schein 20 en 21 april

Met gepaste trots nodigen wij u op 20 en 21 april uit voor de Henry Schein Openhuisdagen 2018! Volledig in het teken van kennis, kunde en interactie vormen deze twee dagen  een uniek evenement waarbij u meer te weten komt over nieuwe producten en actuele praktijkthema’s.
Dental Solutions Symposium 2018
, , , , ,

Dental Solutions Symposium 2018

Twee dagen met wetenschap, workshops en een walking dinner, Dental Solutions Symposium 2018 is hét tandheelkundige evenement waarbij het hele spectrum van de tandheelkunde aan bod komt.
,

ACTA en KU Leuven op plaats 4 en 9 bij de QS World University Rankings 2018

Op de QS World University Rankings 2018 scoren Nederland en België uitstekend op het vakgebied Tandheelkunde. Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en Katholieke Universiteit Leuven (KU Leuven) staan op de vierde en negende plaats.
Studiereis mondhygiënisten in Chicago: Bugs in the city
, , , ,

Studiereis mondhygiënisten naar Chicago: Bugs in the city

Dr. Dick Barendregt neemt je met zijn wetenschappelijke en praktijkgerichte benadering mee op een interessante reis naar de wereld van de parodontologie en implantologie. Onderwerpen zoals implantitis, autotransplantatie en de nazorg staan op het programma.

Partnernieuws

Agenda bij- en nascholing

Agenda E-learining
Agenda Tandarts
Agenda Mondhygiënist
Agenda (Preventie)Assistent
Agenda Praktijkmanager
Agenda België
Agenda Internationaal

Meer scholing mondzorg

Winnaars Mail & Win Met de hele praktijk naar Dental Expo

Winnaars Mail & Win: Met de hele praktijk naar Dental Expo

Onlangs plaatsten wij de Mail & Win actie “4x met de hele praktijk naar Dental Expo”. Uit alle inzendingen hebben wij ad-random de volgende winnaars gekozen:
13 februari 2018/door Redactie
Congres Restaureren2018: bekijk de foto’s Martijn Moolenaar

Congres Restaureren2018: bekijk de foto’s

Op 2 februari vond het congres Restaureren2018 plaats in RAI Amsterdam. Of het nu gaat om het restaureren van natuurlijke elementen met composiet, partieel porselein, facings, keramiek of de keuze voor een brug of een implantaat om een missend element te vervangen, tijdens Restaureren2018 legden de sprekers uit hoe zij te werk gaan in hun praktijk.
6 februari 2018/door Redactie
Nieuw op Dental Expo 2018: Seminarprogramma

Nieuw op Dental Expo 2018: Seminarprogramma

Dental Expo 2018 is dit jaar nog interactiever dan voorgaande edities. Met een seminarprogramma waar professionals u bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen zoals toekomstbestendige praktijken, ergonomie, privacyregels, schaalvergroting en uw pensioen op 8, 9 en 10 maart in de RAI Amsterdam.
5 februari 2018/door Redactie
Architectuurprijs voor Tandheelkunde Radboud UMC

Architectuurprijs voor Tandheelkunde Radboud UMC

Radboud Universiteit heeft de Architectuurprijs Nijmegen 2017 binnengesleept met het tandheelkunde gebouw van het universitair medisch centrum. Het gebouw werd het afgelopen jaar volledig gerenoveerd.
5 februari 2018/door Redactie
http://www.antcongres.nl/

ANT Jaarcongres ‘Imagine your future’ – 13 april 2018

Blijven vernieuwen in je vak is essentieel, omdat technieken en communicatiemiddelen continu veranderen. Het ANT congres 'Imagine your future' op 13 april 2018 toont hoe moderne technieken, goede samenwerking en social media kansen bieden om u als tandarts van de toekomst onderscheiden.
27 januari 2018/door Redactie
Mail & Win 4x met de hele praktijk naar Dental Expo

Mail & Win: 4x met de hele praktijk naar Dental Expo

Maak nu kans om met het gehele team de Dental Expo 2018 gratis bij te wonen. Tijdens deze vakbeurs is de complete dentale markt vertegenwoordigd, met een rijk aanbod aan informatie, producten en diensten voor tandartsen, mondhygiënisten, tandtechnici, tandprothetici, praktijkmanagers en (preventie)assistenten.
18 januari 2018/door Redactie
Henry Schein organiseert Regio Events in Dental Management

Henry Schein organiseert Regio Events in Dental Management

Henry Schein start in februari 2018 met de eerste Dental Management Regio Events. Compleet in het teken van praktijkmanagement en -organisatie zal Henry Schein verdeeld over het jaar diverse locaties aandoen. 
9 januari 2018/door Redactie
Excellente studenten Mondzorgkunde

Excellente studenten Mondzorgkunde

dental INFO sprak met een aantal studenten Mondzorgkunde die door hun opleiding ‘excellente student’ werden genoemd. Een excellente student kan zeer goede cijfers hebben behaald en/of speciale activiteiten ondernemen en frisse eigen ideeën hebben.
18 december 2017/door Redactie
SWIP: voor tandartsen en assistenten die met orthodontie willen beginnen

SWIP: voor tandartsen en assistenten die met orthodontie willen beginnen

Een vijfdelige basiscursus met 12 KRT-punten per onderdeel. Onder leiding van drs. Nico van der Werff en drs. Jan Cleyndert en bedoeld voor tandartsen en assistenten die met orthodontie willen beginnen in de algemene praktijk.
14 december 2017/door Redactie
Restaureren2018: Videobericht van Marco Gresnigt, Martijn Moolenaar en Sjoerd Smeekens

Restaureren2018: Videobericht van Marco Gresnigt, Martijn Moolenaar en Sjoerd Smeekens

In deze video vertellen Marco Gresnigt, Martijn Moolenaar en Sjoerd Smeekens u graag over hun lezingen tijdens het congres RESTAUREREN2018 wat op 2 februari as. in de RAI in Amsterdam gehouden gaat worden.
12 december 2017/door Redactie
Dental e-learning tandarts en mondhygiënist

Nieuw: Dental E-learning voor tandarts, mondhygiënist en (preventie)assistent

Dental E-learning biedt een groot aantal e-learning video’s voor tandartsen (6 KRT-punten), mondhygiënisten en assistenten.
Zo blijft u op de hoogte van alle dentale ontwikkelingen. Start nu.
10 december 2017/door Anita de Klerk
ANT distantieert zich van onderzoek Panteia/Etil naar capaciteit in mondzorg

ANT distantieert zich van onderzoek Panteia/Etil naar capaciteit in mondzorg

De ANT heeft in een brandbrief aan het ministerie van VWS afstand genomen van een onderzoek naar de capaciteit in de mondzorg door de onderzoekbureaus Panteia en Etil. De ANT is enorm geschrokken van de opzet, het niveau en het gebrek aan professionaliteit rond het onderzoek.
23 november 2017/door Redactie
Toon meer