Nieuwe samplingacties

OptraDam: Onmisbaar en handig hulpmiddel voor absolute isolatie

Optradam-aangepast-400OptraDam, de anatomische gevormde rubberdam, vermindert verspreiding van aerosolen en infectieziekten in de praktijk.
Lees meer over OptraDam
Vraag-sample-aan-Optradam

 

Nexus™ Universal vereenvoudigt de complexiteit van cementatieprocessen met 50 procent

Nexus™-Universal---cementatieprocessenNexus™-Universal is een echt universeel adhesief composietcement dat de complexiteit van de cementatiestappen met tot wel 50% vermindert. U zult profiteren van een vereenvoudigde en efficiëntere workflow met minder kans op fouten, terwijl u de vrijheid behoudt om uw favoriete cementatieprotocol te blijven gebruiken en – in minder stappen – blijft vertrouwen op een sterke hechting.
Bekijk de Nexus Universal productbrochure 
Klik hier voor het aanvragen van een Nexus Universal probeerverpakking

TePe op weg naar klimaatneutrale producten in 2022: Vraag een gratis sample kit aan

TepeTePe is vastbesloten om duurzaamheid volledig te integreren in de wereldwijde organisatie. Dit geldt voor alles wat we doen en is een speerpunt in de strategie van TePe: een duurzamere wereld vandaag, morgen en in de toekomst. Dat is waar wij met elkaar voor gaan.

Sample-kit-TePe

Hygoformic® Bio speekselafzuiger

Hygoformic-BioHygoformic Bio speekselafzuiger met tonghouder: 100% bio-PE, volledig gemaakt van suikerriet. Lees meer over de Hygoformic® Bio 

Bestel-sample-Hygoformic-bio

 

 

Wil je informatie over toekomstige sampling acties ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in. Wij informeren je zodra er nieuwe samplingacties voor mondzorgpraktijken op onze website staan.

Uw gegevens   Door het invullen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat wij de ingevulde gegevens doorgeven aan de sample-aanbieder voor toezending van de samples.
  • Bezorging   U ontvangt de samples zsm na het invullen van dit formulier.