Nieuwe samplingacties

Hu-Friedy Perma Sharp: Hechtmateriaal ontworpen voor tandartsen

Hu-Friedy Perma sharpHoge prestaties. Nauwkeurige resultaten. Hu-Friedy Perma Sharp hechtmaterialen zijn speciaal ontworpen voor tandheelkundige toepassingen, waardoor een efficiënte en betrouwbare sluiting van weefsel wordt gegarandeerd. Mail naar Olaf Westening voor aanvraag van een sample

Lees meer over Hu-Friedy Perma Sharp

Houd het simpel met de universele restauratieve producten van Kerr

Kerr-simplicityMet onze universele producten vereenvoudigt u niet alleen uw werkproces, maar vermindert u bovendien uw voorraad, uw kosten en de stoeltijd. Zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit en esthetiek van uw restauraties. Vrijblijvend uitproberen.

Lees meer over Simplicity by Kerr

Button-vraag-probeerverpakking-aan Kerr

 

Bestel nu uw elmex® en meridol® patiëntensamples eenvoudig en kosteloos online

ColgatedentalColgatedental.nl is er speciaal voor mondzorgprofessionals. Op deze website kunt u terecht voor het bestellen van diverse patiëntensamples en andere materialen ter ondersteuning van uw preventieve werk in de praktijk. Ook kunt u hier terecht voor informatie over onze producten en activiteiten of het stellen van vragen.

Vraag-gratis-samples-aan---button

 

Septodont Ultra Safety Plus Twist: beschermt tegen prikaccidenten met twist lock

Septodont Ultra Safety Plus Twist: beschermt tegen prikaccidenten met gepatenteerde twist lockSeptodont Ultra Safety Plus Twist beschermt zowel de tandarts, het personeel als de patiënt tegen onnodige prikaccidenten en voldoet aan de nieuwste voorschriften, opgesteld door onder ander het WHO. Daarnaast is deze upgrade voorzien van een gepatenteerd intuïtief vergrendelsysteem. Beschikbaar met steriele handvatten voor eenmalig gebruik of met steriliseerbare handvatten, conform de meest recente wetgeving en zonder ingewikkelde leerprocedure.

Vraag-sample-aan Septodont Ultra Safety Plus Twist

 

EQUIA Forte HT: een bulk-fill glashybride restauratief systeem bestaande uit een glashybride die wordt geleverd in capsules  (EQUIA Forte HT Fill) en een slijtvaste coating (EQUIA Forte Coat)

EQUIAForteHTEQUIA Forte HT is geschikt voor definitieve minimaal invasieve vullingen. Door het gebruiksgemak, de snelle proceduretijd en de zelfhechtende eigenschappen is EQUIA Forte HT geschikt voor iedereen, van kinderen tot ouderen of hoogrisicopatiënten.

 

 

CLEARFIL MAJESTY™ ES-2 UNIVERSAL: Intuïtief, intelligent, universeel composiet

400 x 230 (002) KurarayHoeveel verschillende soorten composiet en kleuren heeft u nodig om in elke caviteitsklasse aantrekkelijke en duurzame restauraties te maken? Kies CLEARFIL MAJESTY™ ES-2 Universal en ervaar dat slechts enkele kleuren al voldoende zijn.

1 kleur voor posterieure restauraties Ι 2 kleuren voor anterieure restauraties Ι Kleurbepaling niet nodig

G-ænial® A’CHORD van GC: het nieuwe universele composiet met uitzonderlijke technologie met een vereenvoudigd unishade-systeem

G-ænial A’CHORD van GCG-ænial A’CHORD blinkt uit in zijn non-stickiness, heeft een hoge polijstbaarheid en kan met zijn 5 standaard kleuren alle 16 klassieke Vita-kleuren dekken. Het product is de ideale mix van eenvoud, esthetiek en technologie.

 

TePe op weg naar klimaatneutrale producten in 2022: Vraag een gratis sample kit aan

TepeTePe is vastbesloten om duurzaamheid volledig te integreren in de wereldwijde organisatie. Dit geldt voor alles wat we doen en is een speerpunt in de strategie van TePe: een duurzamere wereld vandaag, morgen en in de toekomst. Dat is waar wij met elkaar voor gaan.

Wil je informatie over toekomstige sampling acties ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in. Wij informeren je zodra er nieuwe samplingacties voor mondzorgpraktijken op onze website staan.

Uw gegevens   Door het invullen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat wij de ingevulde gegevens doorgeven aan de sample-aanbieder voor toezending van de samples.
  • Bezorging   U ontvangt de samples zsm na het invullen van dit formulier.