Vraag een sample of demo aan voor uw mondzorgpraktijk

Nieuw van iWearPro: Naturex 626 bioafbreekbare handschoen

iWearproDeze poedervrije nitril onderzoekshandschoenen van iWear Pro zijn zeer comfortabel, scherp geprijsd en bioafbreekbaar*. Latexvrij, nitril, poedervrij, wit, in maten XS – XL.
Lees meer over Naturrex 626 bioafbreekbare handschoenen

Gengigel met hyaluron: voor gezond en sterk tandvlees met een goede weerstand

GengigelHyaluronzuur is de belangrijkste werkzame stof in Gengigel®, een zeer effectief product voor:
• Verzorging en versterking van het tandvlees in de paro nazorg
• Ondersteuning bij de thuiszorg van implantaten
• Interdentaal, voor sterk en weerbaar tandvlees

Sensodyne Repair & Protect nieuwe formule. Bestel nu samples

GSK---Sensodyne

Sensodyne Repair & Protect is geschikt voor mensen die baat hebben bij verlichting van overgevoeligheid van het dentine, door het herstellen van blootliggende dentine tubuli.₁-₆ Vraag naast Sensodyne Repair & Protect ook samples van Sensodyne Daily Protection en Parodontax complete protection aan. Sensodyne-en-Parodontax-logo

XyliMelts kleeftabletten: langdurige verlichting van een droge mond

XyliMelts kleeftabletten• Wanneer de speekselproductie minimaal is
• Hydrateert en smeert de slijmvliezen
• Natuurlijke ingrediënten, geen conserveringsmiddelen.
XyliMelts plaktabletten worden op het tandvlees geplaatst, in de omslagplooi, en lossen langzaam op zonder residu achter te laten. Gebruik overdag of ’s nachts.

Perio.Aid en VITIS productsamples

Perio.Aid en VITISBestel nu eenvoudig en snel uw Perio.Aid en VITIS productsamples. De samples zijn makkelijk om mee te geven aan uw patiënten ter ondersteuning van de behandeling en uw productadvies.

Bestel nu uw elmex® en meridol® patiëntensamples eenvoudig en kosteloos online

Colgatedental.nl Colgate samples 400 is er speciaal voor mondzorgprofessionals. Op deze website kunt u terecht voor het bestellen van diverse patiëntensamples en andere materialen ter ondersteuning van uw preventieve werk in de praktijk. Ook kunt u hier terecht voor informatie over onze producten en activiteiten of het stellen van vragen.

Fixodent Professional Patiënt Samples

Oral-B Fixodent samples20 x 10g samples van onze meest geavanceerde Fixodent Professional formule voor optimale hechting en comfort bij het dragen van (gedeeltelijke) protheses.

Demo: Succesvol dentinerestauraties uitvoeren? 

Biodentine XP demoOntdek Biodentine™ XP met haar 10 indicaties, in te zetten bij o.a.  diepe caviteiten, zelfs wanneer de pulpa is blootgesteld. Uniek bioactief bulk-fill materiaal dat ondersteuning geeft aan remineralisatie, zodat tanden vitaal kunnen blijven.

Reinigings- & desinfectiemiddelen van Dürr Dental

Durr dentalMet de juiste canules, reinigings- & desinfectiemiddelen kunt u aerosolen en bacteriën effectief bestrijden. Dürr Dental is leverancier van tal van producten op dit gebied, maar biedt u ook een ruime keuze in bijvoorbeeld profylaxe producten. Vraag meer informatie of een proefverpakking aan. Via het contactformulier kunt u aangeven dat u samples voor reinigings- en desinfectiemiddelen van Dürr Dental wilt ontvangen.

Ontdek de nieuwe generatie interdentale producten waar jij en je patiënten van zullen houden!

Sunstar Gum soft picks proGUM SOFT-PICKS PRO is een nieuwe generatie interdentale producten met een superieure reinigingseffectiviteit, ontworpen voor ultiem patiënten comfort. Klinisch onderzoek toont aan dat de effectiviteit van reiniging met 50% is verhoogd. *

Sample AlignerFlow LC van Voco voor optimale alignerattachements

AlignerFlow LC van Voco voor optimale alignerattachements
Alignertherapieën vormen een vast onderdeel van de tandheelkundige en kaakorthopedische behandelingen. In veel gevallen spelen attachments daarbij een rol. Voor de vervaardiging van nauwkeurig gevormde alignerattachments zijn speciale composieten nodig.

Bekijk alle aanbiedingen op dentalinfo.nl

aanbiedingenGoede aanbiedingen zijn altijd mooi meegenomen, maar soms lastig te vinden en bij te houden. De categorie aanbiedingen helpt een handje, door overzicht te bieden van de diverse aanbiedingen in de tandheelkunde. Bekijk aanbiedingen

Wil je informatie over toekomstige sampling acties ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in. Wij informeren je zodra er nieuwe samplingacties voor mondzorgpraktijken op onze website staan.

  • Uw gegevens
      Door het invullen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat wij de ingevulde gegevens doorgeven aan de sample-aanbieder voor toezending van de samples.
  • Bezorging
      U ontvangt de samples zsm na het invullen van dit formulier.