Nieuwe samplingacties

Bestel nu uw elmex® en meridol® patiëntensamples eenvoudig en kosteloos online

ColgatedentalColgatedental.nl is er speciaal voor mondzorgprofessionals. Op deze website kunt u terecht voor het bestellen van diverse patiëntensamples en andere materialen ter ondersteuning van uw preventieve werk in de praktijk. Ook kunt u hier terecht voor informatie over onze producten en activiteiten of het stellen van vragen.

Vraag-gratis-samples-aan---button

 

Septodont Ultra Safety Plus Twist: beschermt tegen prikaccidenten met twist lock

Septodont Ultra Safety Plus Twist: beschermt tegen prikaccidenten met gepatenteerde twist lockSeptodont Ultra Safety Plus Twist beschermt zowel de tandarts, het personeel als de patiënt tegen onnodige prikaccidenten en voldoet aan de nieuwste voorschriften, opgesteld door onder ander het WHO. Daarnaast is deze upgrade voorzien van een gepatenteerd intuïtief vergrendelsysteem. Beschikbaar met steriele handvatten voor eenmalig gebruik of met steriliseerbare handvatten, conform de meest recente wetgeving en zonder ingewikkelde leerprocedure.

Vraag-sample-aan Septodont Ultra Safety Plus Twist

 

EQUIA Forte HT: een bulk-fill glashybride restauratief systeem bestaande uit een glashybride die wordt geleverd in capsules  (EQUIA Forte HT Fill) en een slijtvaste coating (EQUIA Forte Coat)

EQUIAForteHTEQUIA Forte HT is geschikt voor definitieve minimaal invasieve vullingen. Door het gebruiksgemak, de snelle proceduretijd en de zelfhechtende eigenschappen is EQUIA Forte HT geschikt voor iedereen, van kinderen tot ouderen of hoogrisicopatiënten.

 

 

CLEARFIL MAJESTY™ ES-2 UNIVERSAL: Intuïtief, intelligent, universeel composiet

400 x 230 (002) KurarayHoeveel verschillende soorten composiet en kleuren heeft u nodig om in elke caviteitsklasse aantrekkelijke en duurzame restauraties te maken? Kies CLEARFIL MAJESTY™ ES-2 Universal en ervaar dat slechts enkele kleuren al voldoende zijn.

1 kleur voor posterieure restauraties Ι 2 kleuren voor anterieure restauraties Ι Kleurbepaling niet nodig

Kulzer introduceert Venus Diamond en Venus Pearl ONE Shade

Venus Pearl OneDoor de verbluffende kleuradaptatie van de kleur ONE wordt de restauratie onzichtbaar en als het ware in de omringende dentitie opgenomen. ONE Shade bespaart veel tijd omdat er geen kleurbepaling nodig is. Lees meer over Venus Diamond en Venus Pearl ONE Shade

Wilt u Venus Pearl vrijblijvend proberen?

 

SimpliShade™ dekt alle 16 VITA tinten met slechts 3 kleurtinten

SimpliShadeMet SimpliShade reduceert u uw composietvoorraad met meer dan 80% en bespaart u kostbare tijd bij het selecteren van de juiste kleurtint, terwijl u kunt vertrouwen op een uitstekende hanteerbaarheid en zeer sterke, esthetische restauraties.

Klik hier voor de SimpliShade productbrochure

 

G-ænial® A’CHORD van GC: het nieuwe universele composiet met uitzonderlijke technologie met een vereenvoudigd unishade-systeem

G-ænial A’CHORD van GCG-ænial A’CHORD blinkt uit in zijn non-stickiness, heeft een hoge polijstbaarheid en kan met zijn 5 standaard kleuren alle 16 klassieke Vita-kleuren dekken. Het product is de ideale mix van eenvoud, esthetiek en technologie.

 

Nexus™ Universal vereenvoudigt de complexiteit van cementatieprocessen met 50 procent

Nexus™-Universal---cementatieprocessenNexus™-Universal is een echt universeel adhesief composietcement dat de complexiteit van de cementatiestappen met tot wel 50% vermindert. U zult profiteren van een vereenvoudigde en efficiëntere workflow met minder kans op fouten, terwijl u de vrijheid behoudt om uw favoriete cementatieprotocol te blijven gebruiken en – in minder stappen – blijft vertrouwen op een sterke hechting.
Bekijk de Nexus Universal productbrochure 

TePe op weg naar klimaatneutrale producten in 2022: Vraag een gratis sample kit aan

TepeTePe is vastbesloten om duurzaamheid volledig te integreren in de wereldwijde organisatie. Dit geldt voor alles wat we doen en is een speerpunt in de strategie van TePe: een duurzamere wereld vandaag, morgen en in de toekomst. Dat is waar wij met elkaar voor gaan.

Hygoformic® Bio speekselafzuiger

Hygoformic-BioHygoformic Bio speekselafzuiger met tonghouder: 100% bio-PE, volledig gemaakt van suikerriet. Lees meer over de Hygoformic® Bio 

Bestel-sample-Hygoformic-bio

 

 

Wil je informatie over toekomstige sampling acties ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in. Wij informeren je zodra er nieuwe samplingacties voor mondzorgpraktijken op onze website staan.

Uw gegevens   Door het invullen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat wij de ingevulde gegevens doorgeven aan de sample-aanbieder voor toezending van de samples.
  • Bezorging   U ontvangt de samples zsm na het invullen van dit formulier.