Vraag een sample aan voor uw mondzorgpraktijk

Gengigel met hyaluron: wanneer je chloorhexidine eigenlijk nog niet / niet meer wilt adviseren

GengigelHyaluronzuur is de belangrijkste werkzame stof in Gengigel®, een zeer effectief product voor:
• Preventie van tandvleesproblemen
• Ondersteuning bij beginnende tandvleesaandoeningen
• Nazorg van behandelde tandvleesontstekingen

Bestel nu uw elmex® en meridol® patiëntensamples eenvoudig en kosteloos online

Colgatedental.nl Colgate samples 400 is er speciaal voor mondzorgprofessionals. Op deze website kunt u terecht voor het bestellen van diverse patiëntensamples en andere materialen ter ondersteuning van uw preventieve werk in de praktijk. Ook kunt u hier terecht voor informatie over onze producten en activiteiten of het stellen van vragen.

Ontvang nu O7 Active samples met de nieuwe MILD MINTY smaak
Sunstar O7

O7 Active introduceert een nieuwe smaak van haar welbekende mondspoeling. Nu met een mildere smaak van munt én met dezelfde vertrouwde actieve zuurstof technologie. Lees meer over O7 Active MILD MINTY 

Het gepatenteerde GPDM-monomeer zorgt voor een sterke en betrouwbare hechting

Optibond 400

Alle OptiBond™ adhesieven maken gebruik van het gepatenteerde GPDM-monomeer – met twéé copolymeriserende methacrylaatgroepen – dat niet alleen een betere compatibiliteit met tandstructuur en composiet biedt, maar ook uitzonderlijke chemische hechting garandeert.

Kracht en eenvoud: Maxcem Elite Universal en Maxcem Elite Chroma Universal

Maxcem Elite Chroma

Met Maxcem Elite Universal of Maxcem Elite Chroma Universal heeft u altijd het juiste zelf-etsende en zelf-adhesieve universele cement voorhanden dat nodig is om aan al uw indirecte restauratiebehoeften te voldoen. Lees meer over Maxcem Elitetm Universal en Maxcem Elitetm Chroma Universal

SeptoMatrix Sectional: optimale restauraties 

eptmatrix sample requestMatrijzen beschikbaar in 3 verschillende maten voor een betere aanpassing aan alle klinische situaties. Vervaardigd uit roestvrij staal. Te gebruiken met matrix systemen zoals de SeptoMatrix Sectional ringen voor restauraties van klasse II. Probeer het zelf en vraag een sample aan. 

Thuis bleken met Philips Zoom! Take Home: Maak een afspraak en ontvang 3 gratis Philips Zoom! DayWhite of NiteWhite bleek spuitjes!

Philips-Zoo

Bent u nog niet bekend met de bleekproducten van Philips Zoom! TakeHome of twijfelt u nog om te beginnen met bleken? Maak dan nu een afspraak met één van onze vertegenwoordigers en u ontvangt 3 Philips Zoom! TakeHome DayWhite (voor overdag bleken) of NiteWhite (voor s ’nachts bleken) spuitjes om zelf mee te bleken. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen voor meer informatie en of vragen!

XyliMelts kleeftabletten: langdurige verlichting van een droge mond

XyliMelts kleeftabletten• Wanneer de speekselproductie minimaal is
• Hydrateert en smeert de slijmvliezen
• Natuurlijke ingrediënten, geen conserveringsmiddelen.
XyliMelts plaktabletten worden op het tandvlees geplaatst, in de omslagplooi, en lossen langzaam op zonder residu achter te laten. Gebruik overdag of ’s nachts.

Reinigings- & desinfectiemiddelen van Dürr Dental

Durr dentalMet de juiste canules, reinigings- & desinfectiemiddelen kunt u aerosolen en bacteriën effectief bestrijden. Dürr Dental is leverancier van tal van producten op dit gebied, maar biedt u ook een ruime keuze in bijvoorbeeld profylaxe producten. Vraag hier meer informatie of een proefverpakking aan.

OptiDisc™ contour- en polijstschijfjes nu gratis uitproberen!

OptiDisctm afwerkings- en polijstschijfjes nu gratis uitproberen!De OptiDisc contour- en polijstschijfjes van Kerr zorgen voor een hoogwaardig eindresultaat van al uw restauraties tegen een “gepolijste” prijs. Vraag uw probeerverpakking aan en ervaar het zelf.

Wil je informatie over toekomstige sampling acties ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in. Wij informeren je zodra er nieuwe samplingacties voor mondzorgpraktijken op onze website staan.

  • Uw gegevens
      Door het invullen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat wij de ingevulde gegevens doorgeven aan de sample-aanbieder voor toezending van de samples.
  • Bezorging
      U ontvangt de samples zsm na het invullen van dit formulier.