Vraag een sample aan voor uw mondzorgpraktijk

Reinigings- & desinfectiemiddelen van Dürr Dental

Durr dentalMet de juiste canules, reinigings- & desinfectiemiddelen kunt u aerosolen en bacteriën effectief bestrijden. Dürr Dental is leverancier van tal van producten op dit gebied, maar biedt u ook een ruime keuze in bijvoorbeeld profylaxe producten. Vraag hier meer informatie of een proefverpakking aan.

Bestel nu uw elmex® en meridol® patiëntensamples eenvoudig en kosteloos online

Colgatedental.nl Colgate samples 400 is er speciaal voor mondzorgprofessionals. Op deze website kunt u terecht voor het bestellen van diverse patiëntensamples en andere materialen ter ondersteuning van uw preventieve werk in de praktijk. Ook kunt u hier terecht voor informatie over onze producten en activiteiten of het stellen van vragen.

Vraag-gratis-samples-aan---button

Nieuw! Duurzame interdentale ragers van TePe – een duurzame keuze

Tepe-duurzame-ragers• Afkomstig van plantaardige materialen (80% minder CO2).
• Het gebruiksvriendelijke handvat biedt stabiele grip voor reiniging met gecontroleerde beweging.
• Kleinere borstelmaten (maat: 0-3) met flexibele hals voor langere levensduur en meer toegang. Grotere borstelmaten (maat: 4-8) hebben een dikkere, buigbare draad.
• Plastic gecoat draad met een afgeronde punt voor veiligheid en comfort.

Septodont Ultra Safety Plus Twist: beschermt tegen prikaccidenten met twist lock

Septodont Ultra Safety Plus Twist: beschermt tegen prikaccidenten met twist lockSeptodont Ultra Safety Plus Twist beschermt zowel de tandarts, het personeel als de patiënt tegen onnodige prikaccidenten en voldoet aan de nieuwste voorschriften, opgesteld door onder ander het WHO. Daarnaast is deze upgrade voorzien van een gepatenteerd intuïtief vergrendelsysteem. Beschikbaar met steriele handvatten voor eenmalig gebruik of met steriliseerbare handvatten, conform de meest recente wetgeving en zonder ingewikkelde leerprocedure.

Vraag-sample-aan Septodont Ultra Safety Plus Twist

XyliMelts kleeftabletten: langdurige verlichting van een droge mond

XyliMelts kleeftabletten• Wanneer de speekselproductie minimaal is
• Hydrateert en smeert de slijmvliezen
• Natuurlijke ingrediënten, geen conserveringsmiddelen.
XyliMelts plaktabletten worden op het tandvlees geplaatst, in de omslagplooi, en lossen langzaam op zonder residu achter te laten. Gebruik overdag of ’s nachts. Vraag-gratis-samples-aan---button

SimpliShade™ dekt alle 16 klassieke VITA® tinten met slechts 3 kleurtinten!

Simplicity-by-Kerr

Met SimpliShade vermindert u uw composietvoorraad met meer dan 80% zonder concessies te doen aan de esthetiek of sterkte van uw restauraties en voorkomt u tevens het “over de datum gaan” van minder courante tinten.

Button-vraag-probeerverpakking-aan Kerr

InitialTM LiSi Block: Gewoon frezen, polijsten en plaatsen

GC-Initial-LiSi-Block---400InitialTM LiSi Block is een volledig gekristalliseerd lithiumdisilicaatblok dat optimale fysieke eigenschappen biedt zonder te bakken. Bespaar tijd, aangezien bakken niet nodig is | Volledig gekristalliseerd lithiumdisilicaat | Duurzame esthetiek en nauwkeurige randen | Natuurlijke opalescentie

Harmonize™ composiet. Wanneer “gewoon goed” niet goed genoeg is

The-Art-By-KerrAls het om uw patiënten gaat, sluit u nooit compromissen. Wij ook niet. Met ons universele nanohybride composiet Harmonize creeërt u esthetische meesterwerken met blijvende resultaten. Vraag hier meer informatie en probeerverpakking aan.

Vraag gratis probeerverpakking aan

Wil je informatie over toekomstige sampling acties ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in. Wij informeren je zodra er nieuwe samplingacties voor mondzorgpraktijken op onze website staan.

  • Uw gegevens
      Door het invullen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat wij de ingevulde gegevens doorgeven aan de sample-aanbieder voor toezending van de samples.
  • Bezorging
      U ontvangt de samples zsm na het invullen van dit formulier.