Vraag een sample aan voor uw mondzorgpraktijk

SeptoMatrix Sectional: optimale restauraties 

eptmatrix sample requestMatrijzen beschikbaar in 3 verschillende maten voor een betere aanpassing aan alle klinische situaties. Vervaardigd uit roestvrij staal. Te gebruiken met matrix systemen zoals de SeptoMatrix Sectional ringen voor restauraties van klasse II. Probeer het zelf en vraag een sample aan. 

XyliMelts kleeftabletten: langdurige verlichting van een droge mond

XyliMelts kleeftabletten• Wanneer de speekselproductie minimaal is
• Hydrateert en smeert de slijmvliezen
• Natuurlijke ingrediënten, geen conserveringsmiddelen.
XyliMelts plaktabletten worden op het tandvlees geplaatst, in de omslagplooi, en lossen langzaam op zonder residu achter te laten. Gebruik overdag of ’s nachts.

Bestel nu uw elmex® en meridol® patiëntensamples eenvoudig en kosteloos online

Colgatedental.nl Colgate samples 400 is er speciaal voor mondzorgprofessionals. Op deze website kunt u terecht voor het bestellen van diverse patiëntensamples en andere materialen ter ondersteuning van uw preventieve werk in de praktijk. Ook kunt u hier terecht voor informatie over onze producten en activiteiten of het stellen van vragen.

Septodont Ultra Safety Plus Twist: beschermt tegen prikaccidenten met twist lock

Septodont Ultra Safety Plus Twist: beschermt tegen prikaccidenten met twist lockSeptodont Ultra Safety Plus Twist beschermt zowel de tandarts, het personeel als de patiënt tegen onnodige prikaccidenten en voldoet aan de nieuwste voorschriften, opgesteld door onder ander het WHO. Daarnaast is deze upgrade voorzien van een gepatenteerd intuïtief vergrendelsysteem. Beschikbaar met steriele handvatten voor eenmalig gebruik of met steriliseerbare handvatten, conform de meest recente wetgeving en zonder ingewikkelde leerprocedure.

Reinigings- & desinfectiemiddelen van Dürr Dental

Durr dentalMet de juiste canules, reinigings- & desinfectiemiddelen kunt u aerosolen en bacteriën effectief bestrijden. Dürr Dental is leverancier van tal van producten op dit gebied, maar biedt u ook een ruime keuze in bijvoorbeeld profylaxe producten. Vraag hier meer informatie of een proefverpakking aan.

OptiDisc™ contour- en polijstschijfjes nu gratis uitproberen!

OptiDisctm afwerkings- en polijstschijfjes nu gratis uitproberen!De OptiDisc contour- en polijstschijfjes van Kerr zorgen voor een hoogwaardig eindresultaat van al uw restauraties tegen een “gepolijste” prijs. Vraag uw probeerverpakking aan en ervaar het zelf.

Yakult Drinktest: Kijk eens verder dan de mond

Yakult-Drinktest

Antibiotica? 1 op de 4 krijgt diarree, wat doe jij daar mee? Darmproblemen kunnen een enorme impact hebben op iemands leven. Bij diarree is dat vanzelfsprekend maar ook obstipatie of PDS kan iemand goed dwars zitten. Om uit te proberen of probiotica zinvol zijn voor je cliënten (en jezelf) is er nu de Drinktest. Lees meer over hoe het werkt.

Curasept ADS Mondspoelmiddel & Gel met CHX + ADS

Curasept, samplingChloorhexidine is het best bewezen antibacteriële ingrediënt. Chloorhexidine bestrijdt tandvleesbloedingen, infecties, ontstekingen en verhindert tandplak. Uniek is het Anti Discoloration System (ADS), waardoor vrijwel geen verkleuring of smaakverlies optreedt. Verkrijgbaar met 0,20%, 0,12% en 0,05% chx. Lees meer over Curasept Proberen? Vraag een sample Curasept mondwater ADS212 en ADS220 en Tandpasta-gel ADS705 aan.

SimpliShade™ dekt alle 16 klassieke VITA® tinten met slechts 3 kleurtinten!

Simplicity-by-Kerr

Met SimpliShade vermindert u uw composietvoorraad met meer dan 80% zonder concessies te doen aan de esthetiek of sterkte van uw restauraties en voorkomt u tevens het “over de datum gaan” van minder courante tinten.

Harmonize™ composiet. Wanneer “gewoon goed” niet goed genoeg is

The-Art-By-KerrAls het om uw patiënten gaat, sluit u nooit compromissen. Wij ook niet. Met ons universele nanohybride composiet Harmonize creeërt u esthetische meesterwerken met blijvende resultaten. Vraag hier meer informatie en probeerverpakking aan.

Wil je informatie over toekomstige sampling acties ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in. Wij informeren je zodra er nieuwe samplingacties voor mondzorgpraktijken op onze website staan.

  • Uw gegevens
      Door het invullen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat wij de ingevulde gegevens doorgeven aan de sample-aanbieder voor toezending van de samples.
  • Bezorging
      U ontvangt de samples zsm na het invullen van dit formulier.