Vraag een sample of demo aan voor uw mondzorgpraktijk

Kracht en eenvoud: Maxcem Elite Universal en Maxcem Elite Chroma Universal

Met Maxcem Elite Universal of Maxcem Elite Chroma Universal heeft u altijd het juiste zelf-etsende en zelf-adhesieve universele cement voorhanden dat nodig is om aan al uw indirecte restauratiebehoeften te voldoen. Lees meer over Maxcem Elitetm Universal en Maxcem Elitetm Chroma Universal

Help jouw patiënten 20x meer tandplaque te verwijderen*. Ontvang jouw Philips Sonicare sample en ervaar het zelf!

Philips SonicareDe Philips Sonicare zorgt voor een effectieve en zachte reiniging van het gebit. Met de Philips Sonicare verwijderen patiënten 20x meer tandplaque in vergelijking met een handtandenborstel*. Ook overstappen naar elektrisch poetsen is eenvoudig omdat licht mee poetsen mag. Probeer onze Philips Sonicare elektrische tandenborstel nu zelf.

Sensodyne Repair & Protect nieuwe formule. Bestel nu samples

GSK---Sensodyne

Sensodyne Repair & Protect is geschikt voor mensen die baat hebben bij verlichting van overgevoeligheid van het dentine, door het herstellen van blootliggende dentine tubuli.₁-₆ Vraag naast Sensodyne Repair & Protect ook samples van Sensodyne Daily Protection en Parodontax complete protection aan. Sensodyne-en-Parodontax-logo

Universele fosforhoesjes, bite covers en sensorhoesjes van Wapro Holland

Wapro - MercadentDe universele Wapro beschermhoesjes zijn sinds 2006 een betrouwbaar alternatief voor de veelal dure hoesjes van producenten van equipment voor digitaal röntgen. Alle maten zijn beschikbaar en worden geleverd door de dental depots in Nederland en België.

Bestel nu uw elmex® en meridol® patiëntensamples eenvoudig en kosteloos online

Colgatedental.nl Colgate samples 400 is er speciaal voor mondzorgprofessionals. Op deze website kunt u terecht voor het bestellen van diverse patiëntensamples en andere materialen ter ondersteuning van uw preventieve werk in de praktijk. Ook kunt u hier terecht voor informatie over onze producten en activiteiten of het stellen van vragen.

Reinigings- & desinfectiemiddelen van Dürr Dental

Durr dentalMet de juiste canules, reinigings- & desinfectiemiddelen kunt u aerosolen en bacteriën effectief bestrijden. Dürr Dental is leverancier van tal van producten op dit gebied, maar biedt u ook een ruime keuze in bijvoorbeeld profylaxe producten. Vraag hier meer informatie of een proefverpakking aan.

Nieuwe efficiënte manier voor geslaagde dentine restauraties met Biodentine XP

Biodentine XP - demoUniek bioactief bulk-fill materiaal voor al uw dentine restauraties. Biodentine XP heeft 10 indicaties zoals diepe caviteiten & vital pulp therapy. Vraag nu een demo aan & ervaar zelf de voordelen voor u en uw patiënten.

Wil je informatie over toekomstige sampling acties ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in. Wij informeren je zodra er nieuwe samplingacties voor mondzorgpraktijken op onze website staan.

  • Uw gegevens
      Door het invullen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat wij de ingevulde gegevens doorgeven aan de sample-aanbieder voor toezending van de samples.
  • Bezorging
      U ontvangt de samples zsm na het invullen van dit formulier.