Patientcommunicatie toolkit mondzorg

Patiëntcommunicatie Toolkit

Je doet je best om de mondgezondheid van je patiënt zo optimaal mogelijk te krijgen. Goede communicatie met je patiënt is daarbij cruciaal. Wat wil de patiënt? Begrijpt je patiënt wat belangrijk is voor z’n mondhygiëne en ook: doet hij ook z’n best daarvoor? Hoe geef je informatie over de behandeling en de kosten? In de Patiëntcommunicatie Toolkit vind je allerlei voorbeelddocumenten en tips om je hierbij te helpen. Zo zorg je voor een goede communicatie met je patiënt.

Toegang tot de Patiëntcommunicatie Toolkit

Je hebt gedurende een jaar toegang tot de Patiëntcommunicatie Toolkit na registratie en betaling via iDeal. Via deze online omgeving heb je vrije toegang tot veel voorbeelddocumenten en tips voor  patiëntcommunicatie.

Naast de vrije toegang van de toolkit wordt de praktijk via de Patiëntcommunicatie Toolkit regelmatig getriggerd zich verder te verbeteren. Zo ontvang je regelmatig een advies of tip en worden nieuwe of ge-update voorbeelden en tips beschikbaar gesteld.

Wat biedt een abonnement op Patiëntcommunicatie Toolkit?

Met de Patiëntcommunicatie Toolkit ontvang je gedurende een jaar één gebruikersaccount per praktijk, dat recht geeft op:

  • Toegang tot de afgeschermde Toolkit.
  • De mogelijkheid voorbeelddocumenten en tips vrij te downloaden en te gebruiken.
  • Regelmatig update en nieuwe voorbeelddocumenten en tips.

Tarief

Het tarief voor toegang tot de Patiëntcommunicatie Toolkit bedraagt 175 euro per jaar, excl btw.  Het abonnement kan individueel of per praktijk worden afgesloten. De toegang geldt voor een periode van 1 jaar. Na 1 parobehandeling heb je het abonnement al terugverdiend.

Gebruikersvoorwaarden Patiëntcommunicatie Toolkit

Voor de toegang en het gebruik van de Patiëntcommunicatie Toolkit gelden de volgende voorwaarden:

  • Toegang tot de Patiëntcommunicatie Toolkit is alleen rechtsgeldig voor de aangemelde persoon of praktijk. De toegangsgegevens mogen niet worden gedeeld met derden zonder toestemming van Patiëntcommunicatie Toolkit.
  • De documenten in de Toolkit zijn alleen bedoeld voor intern gebruik bij de aangemelde praktijk en mogen niet zonder toestemming van Patiëntcommunicatie Toolkit worden verspreid.
  • Patiëntcommunicatie Toolkit en de partijen waarmee wij samenwerken hebben alle documenten met de hoogst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend en Patiëntcommunicatie Toolkit is niet aansprakelijk voor de toepassing of het gebruik van deze documenten.
  • Toegang tot de Toolkit wordt afgesloten voor een periode van 1 jaar en kan tot uiterlijk 1 maand voor afloop worden opgezegd. Zonder opzegging wordt de toegang verlengd voor een nieuw jaar tegen het tarief van € 175,00 exclusief 21% BTW.

Meer informatie

Patiëntcommunicatie Toolkit is een initiatief van dental INFO in samenwerking met Lieneke Steverink-Jorna, mondhygiënist.

Heb je vragen? Mail naar info@dentalinfo.nl