Podcasts mondzorg

Podcasts voor tandartsen, mondhygiënisten en assistenten over alle ontwikkelingen in en rondom de mondzorgpraktijk.

Tandarts podcast Ron Steenkist - Bernadette 400
Management

Podcast: De 7 sleutels tot een goede behandeling bij kinderen

Tandarts-ondernemer Ron Steenkist gaat in deze podcast-aflevering weer in gesprek met een collega. Dit keer spreekt hij met Bernadet Spaan.
Petra van der Zwan en Remko van der Ploeg 400 - podcast
Ondernemen

Podcast: ‘Het persoonlijke contact met de patiënt wordt steeds belangrijker’, interview met Remko van der Ploeg.

In deze podcast gaat Petra van der Zwan van dentalinfo.nl in gesprek met Remko van der Ploeg. Hij werkt als zelfstandig ondernemer en zijn bedrijf is genaamd Secondent. Zijn doelgroep bestaat uit mondhygiënisten die een eigen praktijk willen starten of overnemen. Hij neemt ze mee op deze spannende reis en begeleidt de mondhygiënist in het hele proces.
microfoon - podcast
Management

Podcast BNR over kwaliteit van zorg bij verkoop tandartspraktijk aan een keten

Meer dan de helft van alle overnames en fusies in de zorg wordt gefinancierd met private equity. Is dat positief of negatief? In een podcast van BNR vertelt Thomas Rietrae, oprichter van Lassus tandartsen, over overname van tandartspraktijken en betaalbaarheid en kwaliteit van zorg als ketens een praktijk overnemen. Beluister de podcast.
Podcast
Thema A-Z

Podcast: hoe voorspelbaar is parodontale regeneratie?

Tanden verwijderen en vervangen of toch proberen om de tanden te redden? Wat is de beste optie en hoe voorspelbaar is parodontale regeneratie eigenlijk? Dit wordt besproken door Mariano Sanz en Anton Sculean in de tweede (Engelstalige) Perio Talks-podcast van de European Federation of Periodontology.
Podcast
Thema A-Z

Podcast: uitleg over behandeling parodontitis stage IV

In een nieuwe podcast van de European Federation of Periodontology wordt uitleg gegeven over het hoe, wat en waarom van de nieuwe richtlijnen voor de behandeling van parodontitis in stage IV. Je luistert de nieuwe aflevering nu hier.
Podcast
Kennis

Podcast: de financiële en menselijke kosten van tandvleesaandoeningen

Tandvleesaandoeningen kunnen grote gevolgen hebben voor de gezondheid en kwaliteit van leven van patiënten. Daarnaast hangt er ook een flink prijskaartje aan, onder andere van alle behandelingen. Wat kosten tandvleesaandoeningen ons zowel financieel als menselijk? Dit wordt besproken in een recente Engelstalige EFP Perio Talks-podcast van de European Federation of Periodontology (EFP).
PPodcast: de inspanningsloze praktijk – met Ron Steenkist en Michiel Buis
Ondernemen

Podcast: de inspanningsloze praktijk – met Ron Steenkist en Michiel Buis

In deze aflevering van de Tandarts, Vrijheid en Meesterschap Podcast gaat Ron Steenkist in gesprek met Michiel Buis. Over hoe hij in Epe een tandartspraktijk met landelijke uitstraling opbouwde.
PPodcast: de inspanningsloze praktijk – met Ron Steenkist en Michiel Buis
Management

Podcast: Ron Steenkist is te gast in zijn eigen podcast

Er staat weer een nieuwe aflevering van de Tandarts, Vrijheid en Meesterschap podcast van Ron Steenkist online. Met deze keer te gast… Ron Steenkist. Mathijs De Podcastgast neemt de microfoon over en vraagt Ron de hemd van het lijf. Over zijn professionele en persoonlijke ontwikkeling, en over zijn advies aan jonge tandartsen.

Partnernieuws

Meer podcasts mondzorg