Podcast: de inspanningsloze praktijk – met Ron Steenkist en Michiel Buis

PPodcast: de inspanningsloze praktijk – met Ron Steenkist en Michiel Buis

Tandarts-ondernemer Ron Steenkist gaat deze podcast-aflevering weer in gesprek met een collega. Ditmaal is Michiel Buis te gast. Buis studeerde tandtechniek in België, maar vertrok kort daarna naar Nederland. Eerst voor een studieplaats A.C.T.A. in Amsterdam. Daarna om, na wat omwegen, een tandartspraktijk in Epe te beginnen.

De Kliniek van Buis heeft 11 kamers, 39 medewerkers, eigen tandtechniek en zelfs een eigen gezondheidscentrum. Het verhaal van Buis is er een van een bijzondere tandarts met een bijzondere visie. En natuurlijk geeft Buis nog wat tips mee aan jonge tandartsen. Genoeg reden om te luisteren, dus!

Tandarts, Vrijheid en Meesterschap podcast

In de Tandarts, Vrijheid en Meesterschap podcast gaat Ron Steenkist elke aflevering in gesprek met een collega die zijn praktijkvisie en -voering hebben beïnvloed. De gespreksonderwerpen lopen uiteen van financiën en agenda-planning, tot marketing en leiderschap. Eerder ging Steenkist bijvoorbeeld al in gesprek met Astrid Stijger, over het verhogen van het ‘Dental IQ’ van haar patiënten. De podcast is o.a. te vinden op Spotify en in Apple Podcasts.

 

 

Lees meer over: Management, Ondernemen, Podcast