Kom naar Paro Open 27 september 2024

Rumble in the Jungle

‘Rumble in the Jungle’ is de titel van de fameuze bokspartij in 1974 tussen Mohammed Ali en George Foreman. Letterlijk vertaald betekent het ‘gerommel in het oerwoud’. Welke relatie heeft dit met parodontologie? Kom naar Paro Open 2024 en ga mee op expeditie!

De complexiteit van parodontologie neemt voortdurend toe, waarbij de keuzes er niet eenvoudiger op worden. Nazorg, chirurgie, antibiotica, implantologie… het pad door zo’n jungle aan therapieën ligt niet altijd gebaand voor u. Soms wordt u verrast door nieuwe, onbekende geluiden: moet u daar iets mee en zo ja, hoe bereikt u dan uw bestemming? Misschien laat u zich liever niet afleiden. Kunt u dan toch enigszins genieten van de schoonheid die de jungle u te bieden heeft?!

Tijdens Paro Open 2024 betreden diverse ervaren gidsen samen met u de arena. Zonder bokshandschoenen, maar wel super getraind in het delen van de nieuwste inzichten in de parodontologie. Hoe kunnen richtlijnen bijvoorbeeld helpen bij het bepalen van de juiste route? Welke plaats nemen aandachtsgebieden – zoals microbiologie en chirurgie – in op uw kompas? En hoe kan AI van toegevoegde waarde zijn bij diagnostiek?!

Dit programma is geaccrediteerd met 4,5 KRT / KRM punten,

Meer informatie over het programma en aanmelden

 

Lees meer over: Bij- en nascholing, Parodontologie, Partnervideo, Producten, Video, Video | Podcast