E-learning: Maak jouw praktijk paro-proof

Paroproof witrand 400x230

De richtlijn Parodontale Screening is op een aantal cruciale punten aangepast. Maak kennis met de nieuwste parodontitis inzichten, zodat je jouw patiënt na screening kunt adviseren over de juiste vervolgbehandeling. Accreditatie: Q-Keurmerk en 3 KRT-punten.

Wat kun je verwachten van de nascholing Parodontitis?

De richtlijn Parodontale Screening is in 2020 op een aantal cruciale punten aangepast om het screeningsproces voor tandheelkundig professionals te vereenvoudigen. Maak kennis met de nieuwste inzichten over de aandoening parodontitis, zodat je je patiënt na de screening kunt adviseren over de juiste vervolgbehandeling.

TP Academy biedt 3 effectieve leermiddelen over parodontitis:

  • Videotutorial: Aan de hand van vier verschillende casussen leert u binnen een uur hoe u in uw eigen praktijk kunt screenen op parodontitis met behulp van de NVvP richtlijn Parodontale Screening. Duur: 60 minuten, 1 KRT-punt. Accreditatie: Q-keurmerk©.
  • E-learning: de screening op parodontitis als vast onderdeel van elk periodiek mondonderzoek. Duur: 3 uur. 3 KRT-punten. Accreditatie: Q-keurmerk©.
  • Expertmeeting: hoe werkt de richtlijn Parodontale screening voor u in de praktijk? Een interactieve bijeenkomst met Wijnand Teeuw en uw vakgenoten. Duur: 4 uur, 5 KRT-punten. Accreditatie: Q-keurmerk©.

Meer informatie over E-learning: Maak jouw praktijk paro-proof

 

Lees meer over: Kennis, Partnernieuws, Partnernieuws, Scholing