Nieuwe App GezondeMond van Ivoren Kruis

Met de App GezondeMond van het Ivoren Kruis helpt u uw patiënten een betere therapietrouw te ontwikkelen. De app is een handig hulpmiddel bij de dagelijkse mondhygiëne.

Hoe werkt de app?
Iedereen kan de app gratis downloaden via de App Store door te zoeken naar GezondeMond. Het Ivoren Kruis heeft blocnotes ontwikkeld waarop u de preventieadviezen die voor uw patiënt aan de orde zijn kunt aankruisen. Door het aankruisen ontstaat een persoonlijke adviescode voor uw patiënt. Om het de patiënt nog makkelijker te maken, kunt u de code op het kaartje schrijven. Achterop dit kaartje staat uitleg voor het gebruik. De patiënt dient de adviescode bij ‘Gegevens’ in de app in te voeren. Daarmee heeft de patiënt een persoonlijk advies gekregen. Met zelf in te stellen herinneringsmomenten, een zorgvuldige visuele instructie en links naar uitgebreider informatie is dit een waardevolle aanvulling op uw advies. Als de adviescode niet correct wordt ingevoerd, krijgt de patiënt een helpscherm te zien met nadere instructie.

In de wachtkamer
Het Ivoren Kruis heeft een display ontwikkeld voor plaatsing in uw wachtkamer. Patiënten worden daarmee uitgenodigd om de
app te downloaden en u om een persoonlijke adviescode te vragen. De blocnote met advieskaartjes kunt u bestellen via de webwinkel van het Ivoren Kruis. U kunt ook een PDF downloaden.


Blocnote van de App GezondeMond

 

Lees meer over: Patiëntenfolders volwassenen