Dé Vakbeurs Mondhygiëne, 13 april 2019

Dé Vakbeurs Mondhygiëne

Op zaterdag 13 april 2019 bent u van harte welkom op de 7e editie van Dé Vakbeurs Mondhygiëne. In het gastvrije en authentieke Congrescentrum 1931, nabij het centrum van ’s-Hertogenbosch, komt mondzorgkundig Nederland samen.

Tijdens de voorgaande edities heeft de Vakbeurs Mondhygiëne zich ontwikkeld tot een evenement met een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Naast de vertrouwde exposanten zijn er zoals ieder jaar weer nieuwkomers waar u informatie kunt vergaren en worden er diverse inspirerende workshops georganiseerd.

Workshops en training AED

Voor de workshops en training ‘AED in de mondzorgpraktijk, zinvol?’ wordt accreditatie aangevraagd bij het KRM. Deelname aan deze workshops is op basis van inschrijving (let op beperkt aantal plaatsen per workshop beschikbaar dus reserveer tijdig online). Meer informatie over de workshops leest u op de website www.vakbeursmondhygiene.nl.

Toegang De Vakbeurs Mondhygiëne

De toegangsprijs voor De Vakbeurs Mondhygiëne bedraagt slechts € 19,50,- en is inclusief onbeperkt koffie en thee, parkeerkosten en deelname aan de workshops op basis van beschikbaarheid. Maak van uw beursbezoek een dagje uit en geniet van een lunchbuffet tegen een kleine meerprijs en sluit uw dag af met een bezoek aan de meest gastvrije stad van Nederland!

Via Facebook, Twitter en digitale nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte over de laatste updates en acties.

Graag tot ziens op zaterdag 13 april aanstaande.

De initiatiefnemers,
Joanne Alkemade, mondhygiënist
Daphne Jacobs, Congress Care

WIN!

Op een ludieke wijze worden aankomende editie verschillende prijzen uitgereikt! Zo maakt u kans op een Fitbit Charge 3 als u de welbekende puzzel prijsvraag oplost. De Fitbit Charge 3 is de derde generatie van de populaire Fitbit Charge activity tracker. De Charge 3 trackers meten je dagelijkse activiteiten, zoals je stappen, afstand en calorieverbranding.

Maar er is er meer.. nieuw dit jaar is de goed gevulde prijzentafel. Waarbij iedereen gedurende de dag kans maakt op een mooi cadeau.

Meer informatie

www.vakbeursmondhygiene.nl

 

 

Lees meer over: Kennis, Partnernieuws, Partnernieuws, Scholing/