Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Digitale mondfotografie in de moderne tandartspraktijk: alle hens aan dek!

30 juni

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
09:30 - 15:00
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
http://www.paotumcn.nl/courses/view/3031

Locatie

Radboudumc Nijmegen
Geert Grooteplein Zuid 10
Nijmegen,GelderlandNederland
+ Google Maps
 

De wereld om ons heen verandert snel en het gebruik van beelden, plaatjes en foto’s wordt daarbij steeds belangrijker in onze communicatie. Ons geheugen lijkt veel meer aangesproken door plaatjes dan door tekst. Vastleggen van de situatie in de mond van de patiënt m.b.v. fotografie biedt een mogelijkheid om juist dat aspect van de moderne tijd in de praktijkvoering mee te nemen. Hoe zag de situatie eruit toen u de patiënt voor het eerst zag? Hoe ontwikkelde zich het beeld in de loop van de tijd? Hoe zag het eruit na voltooien van een serieuze behandeling? Hoe ziet de patiënt het zelf? Foto’s zijn een onmisbaar hulpmiddel om de praktijkvoering te verrijken en te vereenvoudigen.

En dan moet fotograferen natuurlijk zo gebeuren, dat het werk in de praktijk niet belast wordt: snel, nauwkeurig en voor iedereen in het team uitvoerbaar.

Wilt u ook beter overweg kunnen met uw digitale camera en goede mond- en gezichtsfoto’s kunnen maken? Dat leert u tijdens deze cursus. In deze cursus kan elk teamlid de grondbeginselen van de (dichtbij) fotografie en de specifieke bijzonderheden van digitale opnametechnieken leren.

De techniek van de mondfotografie (intra- en extraorale opnames) wordt gedemonstreerd en door de deelnemers goed geoefend.

Leerdoelen

  • Inzicht krijgen in de basisprincipes van de (dichtbij) fotografie
  • Het praktisch kunnen uitoefenen van mondfotografie zowel met als zonder spiegels

Na het volgen van de cursus bent u in staat

  • Intra- en extraorale foto’s te maken met een digitaal camerasysteem.

Meer informatie en inschrijven Digitale mondfotografie in de moderne tandartspraktijk: alle hens aan dek!

Partnernieuws