Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expertisedag voor de mondzorg 2019

4 oktober 2019

Gegevens

Datum:
4 oktober 2019
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Scem

Locatie

Reehorst
Bennekomseweg 24
Ede, 6717 LM
+ Google Maps
 

Interprofessionele samenwerking binnen de mondzorg

In dit jubileumjaar van ‘Mondzorg bij het kind’ is het tijd voor verandering: de dag wordt ‘Expertisedag voor de mondzorg’. Als professional in de mondzorg wordt u dagelijks geconfronteerd met zeer uiteenlopende vragen die een bijzondere of complexe medische achtergrond kunnen hebben. Daarom een aansprekend, op de praktijk gericht programma, waarbij experts verschillende thema’s bespreken waar u mee te maken heeft. Nog steeds vooral op het gebied van kinderen, maar ook van volwassenen!

De presentaties sluiten aan op uw rol, wijzen de weg naar de juiste samenwerkingspartners en geven handvatten voor uw dagelijkse praktijk. Het gaat over onder andere aangeboren afwijkingen, welke preventieve hulpmiddelen u wanneer inzet, kindvriendelijke mondzorg, kinderen met moeilijke monden, uiteraard met veel interprofessionele casuïstiek. Wat speelt er, wat zijn de laatste inzichten en hoe zijn deze toepasbaar in de praktijk?

Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een rugzak vol kennis over aandoeningen waar u altijd graag meer over wilde weten. Daarom is dit een dag om niet te missen, laat u inspireren!