Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Implantologie Het Vervolg – NSOI

7 december 2018

Gegevens

Datum:
7 december 2018
Evenement Categorieën:
,
Website:
http://implantologiehetvervolg.nl/

Organisator

Congresbureau NSOI
Telefoon:
+31 (0)229 540 329
Website:
http://nsoinajaarscongres.nl/

Locatie

Kasteel De Vanenburg
Vanenburgerallee 13
Putten,3880 AENederland
+ Google Maps
 
Centraal binnen de themacursus Implantologie Het Vervolg staat de zorg voor de patiënt in het vervolgtraject nadat bij hen implantaten en/of daarop geplaatste suprastructuren zijn geplaatst.

De themacursus Implantologie Het Vervolg is ontwikkeld voor tandartsen en kaakchirurgen die in de praktijk te maken hebben met, al dan niet door henzelf geplaatste implantaten en/of suprastructuren. Centraal binnen de cursus staat met name de zorg voor de patiënt in het vervolgtraject.

Na het plaatsen van prothetische constructies op implantaten volgt een traject van levenslange nazorg. De implantologische behandeling is succesvol verlopen en dat wil iedereen graag zo houden. In de cursus wordt ingegaan op de inhoud van periodiek preventief onderzoek met betrekking tot implantaten, mogelijke complicaties en de behandeling ervan. Zowel peri-implantaire complicaties met een chirurgische behandeling als complicaties met een prothetische component komen aan de orde. Tevens zullen de docenten met u een blik in de toekomst werpen: hoe ziet het vervolg van de implantologie er uit?

Docenten

Uw docenten voor deze dag zijn Ronnie GoenéProf. dr. Henny MeijerProf. dr. Gerry Raghoebar en Prof. dr. Fridus van der Weijden. Alle leden binnen dit team hebben een universitaire aanstelling en hebben hun sporen binnen de implantologie en het post-academisch onderwijs inmiddels ruimschoots verdiend.

Cursuskosten

De cursuskosten bedragen € 295,00 per deelnemer. Deze cursuskosten zijn inclusief het koffiebuffet tijdens en de borrel na afloop van de cursus, alsmede de lunch in Kasteel De Vanenburg. U kunt hier direct online inschrijven.

KRT en KRM punten

De NSOI themacursus Implantologie Het Vervolg is aangemeld bij het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) voor 5 punten en het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) voor 5 punten. Bij accreditatie ontvangen de deelnemers na afloop een certificaat van deelname.

Teneinde deze punten op naam bijgeschreven te krijgen dienen deelnemers bij inschrijving hun BIG- of KRM-nummer op te geven. Alle inschrijfformulieren van de NSOI, zowel digitaal als analoog, zijn hiertoe m.i.v. juli 2011 ingericht.

Partnernieuws