Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Restauratiefjes Orthodontie 2019 – Manfred Leunisse

13 juni

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://nvvrt.com/klinische-avonden/restauratiefjes-2019/

Organisator

NVVRT

Locatie

Van der Valk Breukelen
Stationsweg 91
Breukelen,3621 LKNederland
+ Google Maps
 
Het jaar 2019 staat voor de Restauratiefjes in het teken van de orthodontie op restauratief niveau. Speciaal voor NVVRT-leden geldt: inschrijven voor 4 avonden = betalen voor 3 avonden.

Spreker

Manfred Leunisse
Orthodontisch ondersteunende restauratieve tandheelkunde
Donderdag 13 juni 2019

Restauratieve tandheelkunde en rehabilitatie van de gehele dentitie wordt vaak bemoeilijkt door verlies van verticale en mesio-distale dimensie. In dit Restauratiefje zal gediscussieerd worden hoe orthodontische voorbehandeling het leven van de restauratief tandarts kan veraangenamen.

Manfred Leunisse studeerde in 1987 af als tandarts aan de Universiteit van Amsterdam. In 1989 startte hij met zijn specialisten opleiding orthodontie aan het ACTA. Deze opleiding rondde hij in 1993 af. Waarna hij zich als orthodontist vestigde te Rotterdam. Daar houdt hij zich sindsdien naast de orthodontie bezig met het geven van nascholingscursussen (voorheen voor OrthoCourse).

De laatste 16 jaar is de nadruk komen te liggen op patiënten behandeling in een interdisciplinair teamverband (Proclin) met collega tandartsen, zoals parodontologen, endodontologen, restauratieve tandartsen, kaakchirurgen en tandtechnici. Daarnaast publiceert hij de laatste jaren artikelen met de eerder genoemde collega’s.

 

Meer informatie en inschrijven Restauratiefjes Orthodontie 2019 

Partnernieuws