Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Soundwise II, hét vervolg op Soundwise, de krachtige DISC communicatietraining

7 december 2018

Gegevens

Datum:
7 december 2018
Evenement Categorie:
Website:
https://www.mondhygienisten.nl/nvm-educatie-mondhygienisten/

Locatie

Maxwise
Paardeweide 16 F-G
Breda ,4824 EH Nederland

Organisator

NVM-educatie
 

Bewust communiceren is belangrijk voor het overbrengen van je boodschap. Het is bepalend voor je succes, het opbouwen en onderhouden van je relaties. Soundwise heeft je geleerd over wat communicatiestijlen zijn en wat de verschillende stijlen nodig hebben om optimaal te kunnen communiceren. Toch blijkt dit niet vanzelfsprekend te zijn. Het vraagt bewuste oefening in de praktijk. Soundwise II speelt hierop in. Het is een verdiepingstraining die je nog meer kennis geeft over de communicatiestijlen. Het geeft je ook inzicht wat bepaalde manieren van communicatie kan doen met je zelfbeeld. Hoe je om moet gaan met momenten als je zelfbeeld negatiever wordt. Het leert je om makkelijker in je kracht te blijven staan. Een verrijkende dag om je specialist te maken in DISC stijlen.

Leerdoelen

De cursist:

  • wordt specialist op het gebied van DISC stijlen
  • leert in allerlei onverwachte situaties makkelijker de stijlen te herkennen en makkelijker in te spelen op de luisterbehoefte van de ander zonder je eigenheid of je kracht te verliezen

Voor deelname dient ‘Soundwise: een krachtige communicatietraining’ gevolgd te zijn.

Werkvorm

Op een interactieve wijze en d.m.v. oefeningen, theorie, tips en trucs leert u optimaal te communiceren dankzij kennis van uw eigen communicatiestijl en die van anderen. Tegelijkertijd is het ook toepasbaar in uw persoonlijke leven.

 

Meer informatie Soundwise II, hét gevolg op Soundwise, de krachtige DISC communicatietraining

 

 

Partnernieuws