Duitse politieagente ontvangt veel lof voor opening tussen voortanden

De Duitse politieagente Nadine Berneis (29) heeft na het winnen van de titel “Miss Duitsland” drie maanden geleden enorm veel reacties gekregen op haar meest opvallende externe eigenschap. Berneis heeft namelijk een opening tussen haar twee voortanden, waar ze nu veel lof en erkenning voor krijgt.

Positieve reacties

“In de overgrote meerderheid van de gevallen, wanneer mensen me schrijven of benaderen, gaat het om de opening tussen mijn tanden,” vertelt Berneis bij het Duitse persagentschap Freiburg. “De reacties die ik krijg, zijn altijd positief. Velen zeggen dat het bij me past en dat ik die met trots kan dragen.”

Berneis, die werkt als onderzoeker tegen cybercriminaliteit in Stuttgart, werd eind februari tot “Miss Duitsland” benoemt in het Europa-park in Rust. Deze titel draagt ze gedurende één jaar, waarbij ze haar taken als politieagent in de vorm van verlof neerleg.

Meer diversiteit
Eerder werd al een model met missende voortand opgenomen in een Primark-campagne. Diversiteit wat betreft gebit lijkt steeds meer geaccepteerd te worden.

Bron:
zwp-online.info

Lees meer over: Markttrends, Thema A-Z