Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass Ondernemerschap in de Tandartspraktijk – een ondernemende tandarts werkt met meer plezier

24 oktober

Organisator

ACTA Dental Education

Locatie

Van der Valk Breukelen
Stationsweg 91
Breukelen, 3621 LK Nederland
+ Google Maps
 

De cursus

U als tandarts bent vooral zorgverlener maar steeds meer ook ondernemer. De vele veranderingen van de afgelopen jaren maken dat u steeds meer tijd besteedt aan ondernemen. U moet zich continu bijscholen op wet- en regelgeving die telkens verandert. Voorbeelden daarvan zijn de WKKGZ, ARBO, wet- en regelgeving rondom infectiepreventie en radiologie. Praktijken worden steeds groter en behandelingen complexer. Samenwerken en communiceren met patiënten, personeel en derden is een essentieel deel van uw praktijkvoering. En met de huidige tarieven is inzicht en controle over de financiën cruciaal geworden voor de praktijk. In deze driedaagse masterclass komen de belangrijkste onderdelen van ondernemerschap kernachtig aan bod. Kennis en handvatten uit en voor de praktijk staan centraal in de cursusonderdelen.

Deze 3 daagse- masterclass start met het belang van een missie en visie voor iedere praktijk. Daarmee is het duidelijk voor alle medewerkers, maar ook voor patiënten en derden, waar uw praktijk voor staat. Dit geeft richting aan de praktijk en haar doelstellingen. Om deze doelstellingen te realiseren, is personeel, communicatie en samenwerking in de praktijk essentieel. In verschillende presentaties worden deze onderwerpen uitgebreid behandeld.
Protocollen, agendaplanning, de wet- en regelgeving rond infectiepreventie en het managen van risico’s zijn meer praktijk-patiënt gebonden onderwerpen die de volle aandacht krijgen. Social media en marketing zijn ook in de tandartsenpraktijk niet meer weg te denken. U communiceert daarmee vandaag de dag beter en sneller met uw (toekomstige) patiënten. En niet alleen om ze te werven, maar ook vast te houden!
En bij een gezonde praktijk hoort een goed financieel beleid, wat meer inhoudt dan alleen het maken van een jaarrekening. Het is belangrijk om gedurende het jaar uw geldstromen goed te kennen. De Masterclass Ondernemerschap is bedoeld voor tandartsen met affiniteit voor ondernemerschap, voor praktijkhouders en voor praktijkmanagers.

Meer informatie en inschrijven Masterclass Ondernemerschap in de Tandartspraktijk – een ondernemende tandarts werkt met meer plezier