Henry Schein voor vijfde keer gekozen als ‘s werelds meest ethische onderneming

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is Henry Schein gekozen als ‘s werelds meest ethische onderneming door het Ethisphere Institute.

De verkiezing is een erkenning van ondernemingen die principes weten te verenigen met actie, zich onvermoeibaar inzetten om vertrouwen te integreren in hun bedrijfs-dna en zodoende helpen vorm te geven aan de industrienormen van de toekomst door de beste praktijken van de toekomst vandaag al te introduceren in hun bedrijfsvoering.

Categorie gezondheidsproducten
Henry Schein is voor het vijfde achtereenvolgende jaar erkend en als enige uit de categorie gezondheidsproducten. “Wij zijn er trots op dat we samen met een aantal wereldwijd succesvolle ondernemingen opnieuw door Ethisphere erkend zijn,” aldus Stanley M. Bergman, voorzitter en algemeen directeur van Henry Schein, Inc. “Bij Henry Schein begrijpen we dat succes meer inhoudt dan mooie cijfers. Al sinds 1932 is ons streven “het goed te doen door het goede te doen”. Daarmee hebben we langdurige economische en maatschappelijke waarde gecreëerd door uitzonderlijke ethische normen te hanteren voor onze bedrijfsvoering en een bedrijfscultuur te creëren die gekenmerkt wordt door zorg.”

Duurzaamheid bij Henry Schein
Bij de kantoren en distributiecentra van Henry Schein ligt de focus op een bewonderenswaardige manier op duurzaamheid. Dit heeft geleid tot allerlei initiatieven, variërend van efficiëntere verlichting, verwarming en airconditioning, beperking van de uitstoot van broeikasgassen, LEED-certificatie enz.”, aldus Timothy Erblich, directeur van Ethisphere.

Bekijk de complete lijst van de World’s Most Ethical Companies van 2016.

Lees meer over: Actueel, Carrière, Thema A-Z
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *