Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Landelijke Dag voor de Preventieassistent X

10 januari

Organisator

Scem

Locatie

Reehorst
Bennekomseweg 24
Ede, 6717 LM
+ Google Maps
 

Zorgvuldig preventief adviseren

Het is goed en belangrijk om te blijven investeren in je kennis, je collega’s te ontmoeten en met elkaar te spreken over het mooie vak. Je bent immers nooit uitgeleerd! Daarom kijken we alweer vooruit naar de 10e editie van de Landelijke Dag voor de Preventieassistent.

Wij zijn druk bezig een interessant programma voor je samen te stellen over preventieve adviezen, opdat je up-to-date blijft! Ook deze jubileumeditie zit weer vol met praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Zo gaan we dieper in op o.a. preventieve adviezen in de zwangerschap, DCD kinderen (‘onhandige’ kinderen) en welke tandenpoetstips geef je hen, wat komt een kinderchirurg tegen in de mond (van speekselsteentjes tot schisis), wat doet de kaakfysiotherapeut en welke preventieve maatregelen, middelen en technieken gebruik je wanneer.

Verkiezing Preventieproject van jaar 2020

Voorkomen is beter dan genezen. Een vakkundige preventieassistent is onmisbaar, een goede samenwerking tussen tandarts, mondhygiënist en preventieassistent is essentieel. Daarom organiseert SCEM de verkiezing ‘Preventieproject van het Jaar’. Doe mee en til samen met je team het vakgebied preventieve mondzorg naar een hoger plan.

Meer informatie en inschrijven Landelijke Dag voor de Preventieassistent X