Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Webinar Intra oraal scannen en digitaal kleurbepalen, Elysee Dental

22 oktober 2019

Gegevens

Datum:
22 oktober 2019
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.elysee-dental.nl/events/webinar/webinar-intra-oraal-scannen-en-digitaal-kleurbepalen

Organisator

Elysee Dental
 

Elysee Dental investeert al jarenlang in de digitalisering van de tandtechniek. Digitaal werken is voor ons een krachtig instrument om een nog betere kwaliteit te bieden aan behandelaars én patiënten. Ons digitaal proces wordt continu aangepast aan de laatste technieken.

In ons productassortiment hebben wij de Medit i500 scanner die we tegen een zeer scherpe prijs kunnen leveren. Ook bieden we onze klanten, tegen een aantrekkelijke prijs, een digitaal kleurbepalingsapparaat: de Rayplicker.
Tijdens deze gratis webinar praat Patrick Oosterwijk u volledig bij over deze producten en de laatste technieken op het gebied van digitalisering.

Programma

Voor al onze webinars en campusavonden worden KRT punten aangevraagd. Indien u in Nederland KRT geregistreerd bent en u wilt punten voor uw deelname ontvangen, vul dan de juiste en volledige initialen én uw achternaam in bij het inschrijfformulier.

Na uw registratie ontvangt u een bevestigingsemail met daarin de link: Join Webinar. Deze link klikt u enkele minuten voor aanvang van de webinar aan.

Voor een optimale verbinding is het belangrijk dat uw laptop/computer geüpdate is. Kijkt u met de telefoon, zorg er dan voor dat u altijd de laatste versie van de app gebruikt.

Spreker

Patrick Oosterwijk

Meer informatie en aanmelden Webinar Intra oraal scannen en digitaal kleurbepalen

Partnernieuws