HEMA verkoopt nu ook zorgverzekeringen met optie voor aanvulllende tandzorg

HEMA komt met een eigen zorgverzekering. Vanaf nu kan heel Nederland zich per 1 januari 2014 bij HEMA verzekeren tegen zorgkosten. Iedereen die overstapt naar de zorgverzekering van HEMA krijgt het hele jaar 10% korting op bijna alles van HEMA.Aanvullende tandzorg
De basispremie van de zorgverzekering van HEMA bedraagt 89 euro per maand bij het wettelijke eigen risico van 360 euro. Klanten die kiezen voor een vrijwillig eigen risico van 500 euro bovenop het wettelijk eigen risico betalen slechts een premie van 69 euro per maand. Ook de aanvullende pakketten en tandartsdekkingen hebben de vertrouwde HEMA-eenheidsprijzen: aanvullende zorg is er voor 6, 12 en 18 euro, aanvullende tandzorg kost 11, 22 of 33 euro.

Kinderzorglijn en overstapassistent
De zorgverzekering van HEMA biedt verder een speciale kinderzorglijn, waar consumenten gratis terecht kunnen met vragen over kinderzorg. De gespecialiseerde medewerkers van de kinderzorglijn helpen bijvoorbeeld met het zoeken naar
een logopedist of verwijzen naar een kindvriendelijke tandarts of fysiotherapeut. Bovendien biedt HEMA een overstapassistent, die consumenten kunnen bellen voor vragen over overstappen.

Risicodrager
Voor dit nieuwe product werkt HEMA samen met zorgverzekeraar Menzis, die risicodrager is van de zorgverzekering. De klant merkt daar overigens weinig van. Zowel het online zorgoverzicht als bijvoorbeeld de telefonische klantenservice gaan via HEMA.

Logische stap
HEMA is al sinds 2004 succesvol actief op het gebied van online verzekeren. Onder meer de autoverzekering en de reisverzekering zijn erg populair vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en de begrijpelijke taal waarin de voorwaarden zijn geschreven.
Van Zetten: “Wij zien onze zorgverzekering als een wezenlijke toevoeging aan ons productaanbod waarmee we nog beter invulling kunnen geven aan de missie van HEMA: het dagelijks leven van zoveel mogelijk mensen leuker en makkelijker maken.”

Meer informatie is te vinden via www.hema.nl/zorg

Lees meer over: Thema A-Z, Zorgverzekeringen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *