Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wetenschappelijk congres Ivoren Kruis

23 november 2019

Gegevens

Datum:
23 november 2019
Tijd:
08:30 - 16:00
Evenement Categorieën:
, , ,
Website:
https://www.ivorenkruis.nl/Congres.html

Organisator

Ivoren Kruis

Locatie

VUmc
De Boelelaan 1117, 1118
Amsterdam, 1081 HV Nederland
+ Google Maps
 

Voorkomen is de beste zorg

Op zaterdag 23 november organiseren wij vanaf 10.30 uur ons Jaarcongres ‘Voorkomen is de beste zorg’ over cariëspreventie in de praktijk. We zijn hiervoor te gast bij VUmc in Amsterdam. Voorafgaand vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van het Ivoren Kruis plaats (voor leden). Er is voor het congres een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Je wilt een gezond gebit voor alle mensen. Misschien werk je in de praktijk volgens de methode Gewoon Gaaf of werk je volgens een andere methode om cariës bij kinderen en volwassenen te voorkomen? Er zijn veel facetten die invloed hebben op een gaaf gebit en een goede mondgezondheid. Enthousiaste sprekers delen in de ochtend hun kennis en kunde met ons over onderwerpen als voeding, tandpasta en de invloed van armoede op mondgezondheid.

Aandacht voor preventie is op ieder vlak waardevol. Na de lunch komen onderwerpen aan bod als: Wat levert een preventieve benadering op? Hoe richt je je praktijk optimaal in op preventie? En hoe kan software hierbij helpen? Je wordt deze dag ook geïnformeerd over de preventieve strategie bij caviteiten in het melkgebit (NRCT). De uitkomsten van de enquête onder Gewoon Gaaf-gebruikers worden tijdens dit congres eveneens gepresenteerd.

Meer informatie en aanmelden Wetenschappelijk congres Ivoren Kruis

 

 

Partnernieuws