Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

European College of Gerodontology 2019 Amersfoort

15 mei 2019 - 16 mei 2019

Gegevens

Begin:
15 mei 2019 om 08:00
Einde:
16 mei 2019 om 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

ECG

Locatie

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1
Ruimtevaart 22 - 24
Amersfoort, 3824 MX Nederland
+ Google Maps
 

Het jaarcongres van het European College of Gerodontology (ECG) zal in 2019 worden gehouden in Nederland! Woensdag 15 mei en donderdag 16 mei zijn vooraanstaande internationale deskundigen op dit terrein bij elkaar en geven workshops en lezingen. Het programma en alle informatie kunt u lezen op de website van ECG2019. Leden van de NVGd krijgen korting op de inschrijfprijs.

Met het thema ‘Joining forces to improve (oral) health’ richt dit congres zich vooral op (mond)zorg verleners die zich bezig houden op het gebied van mondzorg voor ouderen. Dit zijn tandartsen-geriatrie, tandartsen-algemeen practici, mondhygiënisten-geriatrie, mondhygiënisten, tandprothetici, preventiemedewerkers, klinisch geriaters, specialisten ouderengeneeskunde, sociaal geriaters, huisartsen, studenten tandheelkunde en mondzorgkunde. Echter ook andere belangstellenden zijn van harte welkom, zoals praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen, wijkverpleegkundigen, casemanagers dementie, diëtisten, logopedisten, preventiemedewerkers en verpleegkundigen werkend in de ouderenzorg. Het congres vindt plaats in theater, evenement- en congreslocatie De Flint in Amersfoort.

ECG is opgericht in 1990 en biedt een internationaal platform voor iedereen die zich bezig houdt op het gebied van de gerodontologie. Inmiddels zijn er meer dan 200 leden, niet alleen afkomstig uit Europa maar ook daarbuiten. Vorig jaar heeft de Japanse Gerodontologie vereniging met ruim 6.000 leden zich aangesloten bij het ECG.

 

Partnernieuws