Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Help, is de praktijk op orde?

30 september 2019

Gegevens

Datum:
30 september 2019
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://knmt.nl/scholing/knmt-academy/cursusaanbod/help-is-de-praktijk-op-orde

Organisator

KNMT

Locatie

Golden Tulip Alkmaar
Arcadialaan 6
Alkmaar, 1813 KN Nederland
+ Google Maps
 

Inhoud

Stel u eens voor dat de Inspectie onverwacht bij u op bezoek komt… Is uw tandartspraktijk op orde? Weet u wat u kunt verwachten als de Inspectie langskomt? Aan de hand van concrete casussen laat de cursusleider u zien of de praktijk op orde is en hoe u uw praktijk op orde houdt. U leert hoe u zich op een onverwacht bezoek van de Inspectie kunt voorbereiden, waarbij we door de bril van de Inspectie kijken: waar liggen de knelpunten en uitdagingen in uw praktijk? In een paar uur weet u hoe u zich op een bezoek van de Inspectie kunt voorbereiden. U gaat naar huis met een praktische checklist en weet welke aandachtspunten voor u belangrijk zijn.

Cursusleider

Maaike de With, werkzaam bij de KNMT, heeft jarenlange ervaring binnen de tandheelkunde. Adviseren en trainen van teams, onder andere op het gebied van het naleven van wet- en regelgeving, dat is wat zij, als adviseur kwaliteit & beleid, met veel enthousiasme jarenlang binnen tandartspraktijken heeft gedaan. Zij weet als geen ander wat er speelt binnen de tandartspraktijk en weet precies te benoemen waar de uitdagingen liggen.

”Duidelijk, no-nonsens en op de praktijkgericht. Na deze inspirerende sessie was ik weer helemaal op de hoogte en wist ik waar ik de volgende dag in de praktijk meteen mee aan de slag zou gaan. Een Eye-opener!”  Ervaring van een tandarts/deelnemer.

Maaike de With

Meer informatie en inschrijven Help, is de praktijk op orde?

Partnernieuws