Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Managen van gedoe

5 september 2019

Gegevens

Datum:
5 september 2019
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://knmt.nl/academy/managen-van-gedoe

Organisator

KNMT

Locatie

KNMT Utrecht
Orteliuslaan 750
Utrecht, 3528 BB Nederland
+ Google Maps
 

Inhoud

De praktijk goed organiseren is in deze tijd van veranderingen een vak op zich. Het kan ervaren worden als een enorm ‘gedoe’ om de praktijk telkens weer bij te sturen. Behalve moeite gaat er ook veel tijd inzitten en het is een onderdeel waar niet iedereen zomaar warm voor loopt. U krijgt dat vak er gratis bij… De gevolgen van een slecht georganiseerde praktijk en de frustraties die daarbij horen kennen de meesten: afspraken die niet goed worden nagekomen, oeverloze vergaderingen, te laat komen… Daarom erkent men over het algemeen de meerwaarde van een goed georganiseerde praktijk, het levert niet alleen minder frustraties en dus meer werkplezier op maar veelal ook tijdwinst. Tijd die weer gebruikt kan worden aan datgene waar het allemaal om draait, namelijk een kwalitatief goede zorg.
In deze interactieve lezing gaan we het hebben over deze processen en de wetmatigheid van het onderwerp.
Vroeger: recht van de sterkste, de hiërarchie bepaalde, vandaag de dag: meer onderhandelen, er samen uit willen komen.
Breed: het gaat over delegeren, taakverdelen, samenwerkingspatronen, vergaderen, aanspreken, conflicten, onderhandelen maar ook het managen van je eigen tijd.
Niet alles zal aan bod komen maar het blijkt vaak mogelijk er maatwerk van te maken door aan te sluiten bij vraagstukken.

Cursusleider

Ina Giesen geeft lezingen en trainingen aan maatschappen/vakgroepen binnen de zorg op het gebied van samenwerking & communicatie. Ze sluit aan bij vraagstukken,  geeft constructieve feedback en heldere handvatten. Ze staat  bekend om haar enthousiasme en pragmatiek.

Ina Giesen

Meer informatie en inschrijven Managen van gedoe

Partnernieuws