Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zaterdag 4 november: Extra open showroomdag bij E Dental

4 november 2023

Gegevens

Datum:
4 november 2023
Tijd:
09:00 - 14:00
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://www.e-dental.nl/showroom/

Organisator

E Dental

Locatie

E Dental
Kelvinring 5
Alblasserdam, 2952 BG Nederland
+ Google Maps
 

Een bezoek aan de showroom van E Dental is een échte aanrader. Of u nu op zoek bent naar een behandelunit, afzuigmotor, behandelmeubel of röntgenapparaat, Bij E Dental vindt u een zeer ruim assortiment.

Stand-Alone werken en conventionele behandelconcepten

E Dental is echt dé specialist wanneer het gaat om Stand-Alone werken. In hun grote en moderne showroom in Alblasserdam staan verschillende Stand-Alone behandelconcepten demonstratieklaar opgesteld. Van een volwaardig ergonomisch en geluidsarm four-handed behandelunit tot een compact all-in-one behandelcart en alles er tussenin. Uiteraard staat er ook een keur aan conventionele behandelconcepten. Links-/rechtshandig, aan het plafond gemonteerd, op een statief of naast de stoel, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Diagnostische apparatuur en praktijkinrichting

De mooie collectie aan diagnostische apparatuur van merken als Morita (waar E Dental importeur is), Acteon, Heron en MEDIT is met zorg samengesteld en uiteraard van hoge kwaliteit. Ook aan de praktijkinrichting is uiteraard gedacht. In de showroom staan verschillende stijlvolle en goed doordachte behandelmeubelen en slimme oplossingen voor uw sterilisatieruimte om u te inspireren voor uw eigen praktijk.

Uw plannen bespreken

Mocht u plannen hebben om een nieuwe praktijk te starten of uw huidige praktijk deels of volledig aan te passen? U kunt in de showroom ook in alle rust uw (ver)bouwplannen bespreken met één van de kundige specialisten van E Dental. Zij zijn volledig op de hoogte van de laatste regelgeving, mogelijkheden en trends wanneer het gaat om o.a. de ergonomie en logistiek binnen de huidige praktijkvoering.

Afspraak maken | Showroom geopend iedere eerste zaterdag van de maand

Alle reden dus voor een bezoek aan E Dental. U bent altijd van harte welkom om de showroom tijdens de reguliere kantooruren te komen bezoeken. Het is wel wenselijk om uw bezoek van te voren telefonisch via 088 6060810 of via de website op Showroom | E Dental in te plannen. Op deze manier kan uw bezoek goed worden voorbereid en zal er een productspecialist tijd voor u vrijmaken.

Wilt u, in verband met uw overvolle agenda, liever niet tijdens kantooruren langs komen?
Dit begrijpen ze bij E Dental volledig. De showroom is daarom ook iedere eerste zaterdag van de maand geopend van 09:00 tot 14:00.

De eerst volgende mogelijkheid om langs te gaan is dan zaterdag 4 november.

E Dental is gevestigd in een mooi en modern pand, goed bereikbaar en gevestigd aan de Kelvinring 5 in Alblasserdam.

Meer informatie?

Kijk op www.e-dental.nl en laat u voorafgaand aan een bezoek vast inspireren.