Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Richtlijnen: nut en noodzaak

23 november

Gegevens

Datum:
23 november
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.knmt.nl/academy/studie/richtlijnen-nut-en-noodzaak

Organisator

KNMT

Locatie

KNMT Utrecht
Orteliuslaan 750
Utrecht, 3528 BB Nederland
+ Google Maps
 

Inhoud cursus

Praktijkrichtlijnen, hoe komen ze eigenlijk tot stand? Waarom zijn ze zo belangrijk voor de tandartsen en hun team? Hoe kun je deze (klinische) praktijkrichtlijnen gebruiken in de dagelijkse praktijk, zodat het onderdeel uitmaakt van een geheel systeem van deskundigheidsbevordering? Want eerlijk is eerlijk, de mondzorg kent veel richtlijnen (en er zijn er nog een aantal in de maak). Niet gek dus, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Wil van der Sanden vertelt op zijn zo herkenbare, fascinerende manier hoe je als tandarts de richtlijn voor je kunt laten werken.

Cursusleider

Wil van der Sanden houdt zich sinds 1998 (onderzoeksmatig) bezig met aspecten van  kwaliteit van mondzorg, in het bijzonder praktijkrichtlijnen. Hij schreef daar  in 2003 een proefschrift over en participeert in diverse deskundigheidsbevorderende commissies en organisaties. Werkt parttime aan Radboudumc en in de algemene praktijk. Naast verzorgen van lezingen, publiceert hij regelmatig over richtlijnen en hun toepassing.

 

 

 

 

Meer informatie en inschrijven Richtlijnen: nut en noodzaak