Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Huis dagen Utrecht Dental 3 november, 11 november en 12 november

3 november 2022 - 12 november 2022

Gegevens

Begin:
3 november 2022
Einde:
12 november 2022
Evenement Categorieën:
, , ,
Website:
https://www.utrechtdental.nl/open-huis-dagen/

Organisator

Utrecht Dental

Locatie

Utrecht Dental
Atoomweg 476 Utrecht 3542 AB + Google Maps
 

Wij nodigen u graag uit voor de Open Huis Dagen van Utrecht Dental op 3 november, 11 november en 12 november 2022. U bent van harte welkom tussen 10:00 en 19:00 uur, en op 12 november tot 17.00 uur, voor een informatief gesprek met een adviseur en/of externe expert welke wij graag op uw verzoek laten aansluiten. Tegelijkertijd kunt u onze showroom en dentale apparatuur bezichtigen.

Daarnaast kunt u iedere dag of avond een afspraak maken met onze adviseurs en externe experts. Dit kan bij u in de praktijk of bij ons in de showroom. Geeft u aan wat u van ons verwacht en wij nemen de juiste experts mee. Dat is het vertrekpunt: onze vijftigjarige ervaring inzetten voor realisatie van uw wensen en ideeën. Zo komen we samen tot de optimale praktijkindeling en -vormgeving met de best passende dentale apparatuur.

Wist u dat Utrecht Dental ook gespecialiseerd is in turn-key totaalinrichtingen?

Wij helpen u van idee tot realisatie en van installatie tot onderhoud. Van optimale dentale behandelingen heeft u alle kennis, op andere gebieden willen wij u bij staan en adviseren middels ervaren specialisten. Kortom: zoals u dagelijks zorgt voor uw patiënt, zo zorgen wij graag voor u! Kom naar de Open Huis Dagen van Utrecht Dental en maak kennis met onze experts. Bel met 030 241 01 30 voor het maken van een afspraak of mail naar info@utrechtdental.nl