Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verdieping in abnormale tandontwikkeling

8 maart 2019

Locatie

Reehorst
Bennekomseweg 24
Ede, 6717 LM
+ Google Maps
 

Over behandeling en preventie

Als professional in de mondzorg wordt u regelmatig geconfronteerd met een abnormale tandontwikkeling. Tijdens deze dag gaan experts in een praktijkgericht programma dieper in op specifieke thema’s betreffende deze problematiek.

Diverse vragen passeren de revue. Wat zijn  bijvoorbeeld de psychologische effecten van een abnormale tandontwikkeling? Oftewel: wat doet een gebitsafwijking met iemand en iemands omgeving? Welke relatie is er tussen een aangeboren afwijking en gebitsontwikkeling? Over welke syndromen hebben we het dan? En erfelijk slecht aangelegd glazuur of het ontbreken van gebitselementen: wat zijn de klinische gevolgen van hypodontie en amelogenesis imperfecta voor patiënt en tandarts?

Maar ook komt het herkennen, vóórkomen en behandelen van kaasmolaren in melk- en blijvend gebit aan de orde. We geven u een plastische kijk op schisis en delen informatie over preventieve mondzorg bij en reinigbaarheid van esthetische en restauratieve ingrepen. Kortom, een deep dive in de tandontwikkeling en verstoringen daarvan tijdens een symposium vol inspirerende kennisoverdracht dat u niet mag missen!

Meer informatie en inschrijven Verdieping in abnormale tandontwikkeling