Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wat je niet weet, zie je niet

7 oktober 2022

Gegevens

Datum:
7 oktober 2022
Tijd:
08:30 - 16:30
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.vmti.nl/wp-content/uploads/vrstl4_folderVMTI_2022_wikkel.pdf

Organisator

vmti
View Organisator Website

Locatie

Theaterhotel Figi
Het Rond 2
Zeist, 3701 HS Nederland
+ Google Maps
 

Mondziekten zijn nog al eens een uiting van onderliggend lijden. Onderliggend lijden wordt regelmatig bestreden met medicamenten, die op hun beurt ook weer afwijkingen in de mond kunnen veroorzaken. Dit geldt voor de slijmvliezen, speekselklieren en benige structuren in het hoofd-halsgebied. De interactie tussen medisch en tandheelkundig komt hier samen in de mond.
Wat je niet weet, zie je niet….

Hoe onderken ik o.a. systemische uitingen in de mond bij kinderen en bij volwassenen en wat moet mijn vervolgstap zijn? Hoe onderken ik interacties tussen medicamenten en mondslijmvliesafwijkingen, benige structuren of speekselklieren en waarom is vroeg onderkennen van risico’s op MRONJ door bisfosfonaten zo belangrijk? Verder kijken we op microniveau mee in de uitvoergang van de speekselklier. Kortom, kijk nog verder dan de mond… maar wat je niet weet zie je niet.

Gedurende het congres zullen gerenommeerde sprekers vanuit verschillende disciplines deze problematiek belichten, waarbij de medisch tandheelkundige interactie weer centraal zal staan.
Kijk met ons mee en bezoek ons congres!
Vrijdag 7 oktober zien wij elkaar op een centrale locatie in Theaterhotel Figi te Zeist.

Meer informatie en inschrijven “Wat je niet weet, zie je niet”