Laden agenda

« Alle Evenementen

Anterieure keramische restauraties, elk facet nader belicht

9 oktober

Gegevens

Datum:
9 oktober
Tijd:
12:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://paot.nl/courses/view/3771

Organisator

PAOT

Locatie

Radboudumc Nijmegen
Geert Grooteplein Zuid 10
Nijmegen, Gelderland 6525 GA Nederland
+ Google Maps
 

Inhoud

Tijdens deze interactieve presentatie over keramische veneers deelt Alexander Declerck zijn ervaring en behandelfilosofie aan de hand van klinische patiëntencasussen. Van intake en analyse, over wax-up en mock-up, tot alle verschillende behandelstappen die nodig zijn bij het voorspelbaar maken van indirecte keramische restauraties (veneers, veneerlays, partiële kronen, …). De presentatie is opgebouwd met veel foto -en videomateriaal waarbij alle tips en tricks aan bod komen om die problemen uit de dagdagelijkse praktijk het hoofd te bieden. Naast de klassieke stappen als preparatie, afdrukname, voorlopige voorzieningen en plaatsen, wordt ook stilgestaan bij verschillende preprothetische behandelingen en de mogelijkheden van de digitalisatie die het eindresultaat significant kunnen beïnvloeden.

Leerdoel

Als tandarts vertrouwd zijn met de verschillende behandelstappen die nodig zijn om een esthetisch voorspelbaar resultaat met veneers te creëren voor uw patiënt.

Na het volgen van de cursus bent u instaat om

Klinische tips en tricks onmiddellijk toe te passen in de praktijk indien u zelf reeds behandelingen met veneers uitvoert.

Voor meer informatie en inschrijven “Anterieure keramische restauraties, elk facet nader belicht” 

 

 

Partnernieuws