Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DSD Dag – Met Dr. Christian Coachman

7 oktober 2022

Gegevens

Datum:
7 oktober 2022
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://www.karma-dentistry.com/dsd/

Organisator

Karma Dentistry

Locatie

Boom Chicago
Rozengracht 117
Amsterdam, Noord-Holland 1016 LV Nederland
+ Google Maps
 

The Gateway to a New Comprehensive, Digital & Esthetic Dentistry

Christian Coachman keert na 6 jaar terug in Amsterdam voor zijn DSD Day World Tour! De DSD Day World Tour reisde eerder al door 5 continenten, 54 landen en 181 steden en verwelkomde ruim 58.000 deelnemers. We zijn trots dat Christian, grondlegger van Digital Smile Design, nu terugkeert om belangrijke tandheelkundige inzichten met u te delen.

De DSD dag vindt plaats op vrijdag 7 Oktober 2022 in Amsterdam (Boom Chicago). Dit tandheelkundige event is volledig gericht op de digitale workflow en het inrichten en implementeren van DSD in de kliniek. Op naar meer succes en voldoening voor je patiënten!

Het Digital Smile Design

Digital Smile Design is het onderwerp van de exclusieve dag gegeven door Dr. Christian Coachman. De deelnemers worden alle aspecten van DSD bijgebracht. Het doel van DSD is het ontwikkelen van een glimlach bij patiënten die voldoet aan de functionele, esthetische en emotionele wensen van de patiënt. De verwachting van de patiënt dient te worden waargemaakt waarbij de techniek hiervoor wordt ingezet. Met als doel om beide aspecten optimaal te integreren waardoor de case acceptatie van de behandelaar wordt vergroot.

Wil je erbij zijn?

Bent u tandarts, tandtechnieker of lid van het tandheelkundig team? Kom dan op 7 oktober naar BOOM! CHICAGO. In deze omgeving belooft het een waanzinnige dag te worden! Wil jij erbij zijn?

Schrijf je nu in op www.dsdworldtour.nl

KRT-punten

Tandartsen ontvangen 6 KRT-punten bij deelname

DSD-Day---Christian-Coachman---2