Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Restauratiefjes Orthodontie 2019 – Lotte van Meerboer

14 maart

Gegevens

Datum:
14 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://nvvrt.com/klinische-avonden/restauratiefjes-2019/

Organisator

NVVRT

Locatie

Van der Valk Breukelen
Stationsweg 91
Breukelen,3621 LKNederland
+ Google Maps
 

Het jaar 2019 staat voor de Restauratiefjes in het teken van de orthodontie op restauratief niveau. Speciaal voor NVVRT-leden geldt: inschrijven voor 4 avonden = betalen voor 3 avonden.

Spreker

Lotte van Meerboer
Transparante Orthodontie
Donderdag 14 maart 2019

De Clear Aligners zijn niet meer weg te denken in ons nuchtere Nederland. Deze ontwikkeling is compleet in lijn met de digitalisering van de tandheelkunde. De valkuilen zijn echter diep voor arts en patiënt, of liever gezegd “consument”, welke een witte strook aan tanden op zijn/haar instagram eist.

De uitdagingen zijn: hoe dit te realiseren op de meest gezonde manier.

Lotte van Meerboer is 38 jaar en in 2006 afgestudeerd aan de ACTA. Daarna heeft zij een stage gelopen op de Harvard Medical & Dental School Boston. In de jaren na het afstuderen heeft zij waargenomen als algemeen practicus in de regio Noord Holland. Sinds 2008 is zij gestart met Invisalign behandelingen.

In 2013 heeft Lotte Comfortho opgericht, een eigen praktijk op 4 locaties (Amsterdam WTC en Herengracht, Laren en Heemstede) voor Aligner Orthodontie. Vanaf 2016 is zij met haar praktijken Elite Preferred Provider van Invisalign en OK gekwalificeerd lid van de VvTO, Tandarts voor Orthodontie.

Anno 2018 heeft zij een Praktijk Orthodontie Museumplein, welke meteen haar nieuwe hoofdlocatie is.

 

Meer informatie en inschrijven Restauratiefjes Orthodontie 2019 

Partnernieuws