VvAA winnaar Gouden Schild 2010

Prijs - beker

VvAA, ledenorganisatie en dienstverlener voor zorgprofessionals en zorginstellingen, heeft bij de uitreiking van de Nederlandse Verzekeringsawards, het ‘Gouden Schild’ ontvangen voor ‘Adviesorganisatie van het Jaar 2010’. Doorslaggevend voor benoeming waren de ‘deskundigheid en klantgerichtheid’ van VvAA en de hoge waardering door leden van VvAA van haar kwaliteit en service.

Uit marktonderzoek van MarketResponse in opdracht van de Verzekeringsawards blijkt dat leden van VvAA vooral de kwaliteit van haar producten en diensten en de service hoog waarderen. Volgens Arnoud van Schaik, directeur Front Office VvAA maakt juist deze erkenning het Gouden Schild zo waardevol: “Als ledenorganisatie van en voor zorgprofessionals staat hun belang continu centraal. Een concreet voorbeeld daarvan is de keuze die VvAA elk jaar maakt om miljoenen provisie, dit jaar ging het om elf miljoen, terug te geven aan leden die hun arbeidsongeschiktheidsverzekering via VvAA hebben afgesloten. Deze award is een prachtige bevestiging dat we op de goede weg zijn.”

Deskundig en klantgericht
Volgens de vakjury onderscheidt VvAA zich door haar deskundigheid en een sterke positie richting een afgebakende doelgroep. Het feit dat VvAA de verleiding weerstaat om haar doelgroep uit te breiden, wordt daarbij expliciet genoemd. De sterke focus op de ervaringen van de klant en de wens om daaruit te leren en begeleiden, onder meer door structureel klanttevredenheidsonderzoek, is volgens de jury van doorslaggevend belang. “Hieruit blijkt dat VvAA daadwerkelijk ‘de beste adviseur’ wil zijn.”

Over de Nederlanse Verzekeringsawards
De Nederlandse Verzekeringsawards zijn een initiatief van Kluwer en For All Finance. De awards moeten een stimulans vormen om kwaliteit binnen de verzekeringsbranche zichtbaar te maken en te belonen. Bij het bepalen van de uiteindelijke winnaars speelt niet alleen de mening van de branche mee, ook de mening van klanten, media, politiek en wetenschap wordt meegewogen, onder meer via marktonderzoek van MarketResponse en Blauw Research en een poll op Nu.nl.

Over VvAA
VvAA is een ledenorganisatie die kennis, zekerheid en service biedt aan meer dan 100.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen in Nederland. Sinds haar oprichting in 1924, is VvAA uitgegroeid tot een organisatie die opereert in het hart van de gezondheidszorg. De producten en diensten van VvAA zijn afgestemd op de hedendaagse (para)medische wereld en de wensen en behoeften van zorgprofessionals. Teams van specialisten, praktijkadviseurs en consultants staan hen dagelijks met kennis en kunde bij in hun zakelijke aangelegenheden. Van fiscale en juridische vraagstukken, praktijkadvies, verzekeringsproducten en bancaire diensten, tot het opstellen van de jaarrekening.

Meer informatie
www.verzekeringsawards.nl

 

Lees meer over: Ondernemen, Verzekeringen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *