Zes miljoen Invisalign patiënten

Zes miljoen Invisalign patiënten

Align Technology heeft aangekondigd de zes miljoenste Invisalign patiënt bereikt te hebben. De markt voor deze innovatieve, bijna onzichtbare beugel blijft sterk groeien. 1,4 miljoen van de patiënten zijn tieners.

12-jarige Yuzhe is zes miljoenste patiënt

De 12-jarige Yuzhe uit China is de zes miljoenste Invisalign patiënt. Zij begon haar behandeling in oktober 2018 bij dokter Jiawei Wo. Het is niet verrassend dat de zes miljoenste patiënt afkomstig is uit China, aangezien dit de een na grootste afzetmarkt voor Invisalign is. Sinds de lancering van Invisalign in China in 2011 is het aantal Chinese patiënten elk jaar verdubbeld.

Groei van Invisalign in China

Julie Tay, Align Techology’s senior vice-president en directeur van het Aziatisch-Pacifisch gebied erkent de rol van China in de groei van Invisalign: ‘Ik was heel blij en trots om de horen dat de zes miljoenste patiënt uit Azië afkomstig is. China is voor ons de snelst groeiende markt met rond de 70 procent groei per jaar. Ik weet dat zeker dat er nog veel meer ruimte is voor groei, om miljoenen jonge patiënt als Yuzhe te helpen door middel van een Invisalign beugel’.

Six Million Invisalign Smiles

Om deze belangrijke mijlpaal te vieren en om verdere uitbreiding te stimuleren zal Yuzhe worden ingezet in de volgende Invisalign campagne: ‘Six Million Invisalign Smiles’. Hierin worden Yuzhe en haar familie gevolgd in de volledige Invisalign behandeling.

Bron:

Dentistry.co.uk

Lees meer over: Orthodontie, Thema A-Z/