Uitzending RTL Z Doe maar duurzaam over procesverloop tandtechniek

Uitzending RTL Z Doe maar duurzaam over procesverloop tandtechniek

Alles over het procesverloop rondom tandtechniek is zondag 18 februari te zien in de uitzending medische innovaties van Doe maar duurzaam. Torsten Schwafert, Jacqueline Koster en Patrick Oosterwijk van Elysee Dental zijn dan aan het woord.

State-of-the-art oplossing voor iedere individuele patiënt

Met de ruime keuze die er is op het gebied van tandtechniek heeft de tandarts de mogelijkheid om de juiste zorg voor elke individuele patiënt te bieden. Hierbij is het belangrijk dat de tandarts ondersteunt wordt door een tandtechnische partner die de mogelijkheden, kennis én capaciteit heeft om state-of-the-art producten en oplossingen te leveren. Zowel de patiënt als de tandarts dienen in dit proces centraal te staan. In de uitzending van Doe maar duurzaam vertellen Torsten Schwafert, Jacqueline Koster en Patrick Oosterwijk hoe dit proces eruit ziet.

Doe maar duurzaam

Doe maar duurzaam is een informatief RTL Z-programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken.

Uitzending Doe maar duurzaam bij RTL Z: Zondag 18 februari 17.00 uur

De herhaling is te zien op maandag 19 februari om 7.30 uur, woensdag 21 februari om 10.30 uur, Vrijdag 23 februari om 13.05 uur en zaterdag 24 februari om 16.30 uur.

Lees meer over: Duurzaamheid, Ondernemen, Restauratie, Tandprothese | techniek, Thema A-Z