medentex en Blue Clinics starten samenwerking

medentex

Twee bedrijven op het gebied van tandheelkundige ondersteuning gaan met elkaar in zee. medentex – verwerker van tandheelkundig afval – en Blue Clinics, die de waterkwaliteit in de praktijk verzorgt, gaan gezamenlijk hun diensten aanbieden. Het complete totaalpakket wat zo ontstaat, combineert een milieupakket en watercontrole.Tandartspraktijken ontzorgen
Hoewel de diensten van medentex en Blue Clinics zeer divers van aard zijn, vonden de twee partijen elkaar in hun missie om klanten te ontzorgen, zo vertelt Bassir Ihity van medentex. “Het is voor tandartspraktijken praktisch en voordelig om de diensten van medentex en Blue Clinics samen af te nemen. Zowel tandheelkundig afval ophalen als het testen van water wordt periodiek uitgevoerd, dus het is logisch en efficiënt om ze te combineren.”

Tandheelkundig afval ophalen en watercontrole
medentex, onderdeel van de Rentokil-Initial groep, haalt minstens een keer per jaar het tandheelkundig afval op bij praktijken, inclusief amalgaam en regelt daarbij alle milieuadministratie. Blue Clinics zorgt voor optimale waterkwaliteit in de praktijk en neemt twee keer per jaar watermonsters. Nicole Klaassen van Blue Clinics: “Wij gaan in onze aanpak en advies uit van de regelgeving in de nieuw omschreven WIP-richtlijn. Deze beschrijft dat de kwaliteit van het spoelwater hetzelfde zou moeten zijn als drinkwater.” Blue Clinics beschikt over een gecertificeerd laboratorium voor tests en advies aan praktijken over waterkwaliteit.

 

Lees meer over: Actueel, Samenwerken, Thema A-Z
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *