Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jaarcongres Ivoren Kruis 2024 ’10 jaar Gewoon Gaaf’

20 april

Organisator

Ivoren Kruis

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
 

Gewoon Gaaf bestaat volgend jaar 10 jaar. Het congres van het Ivoren Kruis op 20 april 2024 staat in het teken van deze preventiemethode. Meld je op tijd aan want er zijn maximaal 400 tickets beschikbaar! Deelname is gratis voor leden van het Ivoren Kruis. Niet-leden betalen € 295,- voor deelname.

Programma

Het jaarcongres vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur, incl. borrel. Het hele programma is onder leiding van dagvoorzitter Albert Feilzer. De inhoud van het programma en de namen van de sprekers van die dag maken we in etappes bekend, zowel in de nieuwsbrief, als op sociale media en de website.

Keynote spreker Jette Christiansen

We kunnen met trots meedelen dat de grondlegger van Gewoon Gaaf, Jette Christiansen, voormalig tandarts en chef-de-Clinique in Nexø de keynote spreker is tijdens het Ivoren Kruis Jaarcongres 2024. De cariespreventiemethode Gewoon Gaaf is gebaseerd op de Nexø-methode. Nexø is een stadje in Denemarken waar met succes werd ingezet op individuele preventie voor kinderen van 0-18 jaar op basis van risico-inschatting.

PreventiePrijs 2024

Tijdens het Jaarcongres wordt ook de PreventiePrijs 2024 uitgereikt. Heb je een activiteit of initiatief op het gebied van individuele of collectieve preventie ondernomen in je praktijk, op school of waar dan ook, waarmee je echt resultaat hebt geboekt? Stuur vóór 15 januari 2024 je bijdrage in. Lees verder

Ontmoeting

Tussen de programmaonderdelen is de ruimte om met vakgenoten te spreken en je te laten informeren door onze partners. Na afloop van het congres is er een netwerkborrel. Omdat wij het gezellig en leerzaam vinden om nog wat langer te kunnen praten, organiseren we na afloop van het congres een diner. Deelnemers ontvangen hierover in de loop van de tijd meer informatie.

Meer informatie en aanmelden Jaarcongres Ivoren Kruis 2024