Laden agenda

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mondfotografie

26 november 2022

Gegevens

Datum:
26 november 2022
Tijd:
09:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://implantcollege.eu/cursus/mondfotografie/

Organisator

Implant College

Locatie

Bonoort Orthodontistenpraktijk
Mennonietenweg 16
Wageningen, 6702 AD Nederland
+ Google Maps
 

Snel aan de slag met deze praktische cursus mondfotografie. Foto’s zijn vaak het visitekaartje van een praktijk of behandelaar bij presentaties, visitaties en op websites. Daarnaast maken steeds meer tandheelkundige praktijken gebruik van lichtfotografie om uitleg te geven aan de patiënt. En ook tijdens intercollegiaal overleg of bij communicatie met een tandtechnische laboratorium worden foto’s gebruikt.

Deze praktische cursus mondfotografie helpt je bij het maken van gestandaardiseerde foto’s van hoge kwaliteit. Docent Daan van Oort leert je in één dag hoe je een camera instelt en hanteert. En hij geeft je advies op maat over apparatuur en materialen. De hele dag maak je foto’s en leer je waar je op moeten letten. Sluit aan en verbaas jezelf over de mogelijkheden van jouw camera. Heb je nog geen camera? Geen probleem. Test tijdens de cursus verschillende modellen.

Dit leer je tijdens de cursus mondfotografie:

Aan het einde van de dag ben je in staat om de camera in te stellen en gestandaardiseerde portret- en mondfoto’s te maken. Daarbij maak je kennis met verschillende hulpmiddelen voor mondfotografie.

Meer informatie en inschrijven Mondfotografie