Zacht water in uw praktijk, zuiver in de wachtruimte

Hygiëne is zowel voor u als voor uw patiënten uitermate belangrijk, maar ook gaat uw apparatuur langer mee wanneer het zo schoon mogelijk wordt gehouden.

Schoonmaakgemak
Eén van de oorzaken van storingen blijkt vaak het harde water te zijn. Schade door kalk is vaak onnodige schade. Een Ultraspring waterontharder betekent in de praktijk vooral een langere levensduur van uw apparatuur, energiebesparing en schoonmaakgemak.

Draaiende onderdelen blijven kalkvrij, het spoelreservoir blijft volkomen glad en kalkvrij waardoor vuil zich niet meer aan de wand kan hechten.

Bij een praktijk aan huis is het mogelijk om ook het woonhuis aan hetzelfde systeem te koppelen, zo heeft u op al uw tappunten ontkalkt en zacht water.

‘Het systeem werkt naar volle tevredenheid’
“We hebben gekozen voor een waterzuiverings-installatie van Ultraspring zodat we te allen tijde de beschikking hebben over gezuiverd & gedemineraliseerd water voor onder andere gebruik aan de behandelstoel, water voor de autoclaaf en hoekstukkenreinigingsapparaat. Het systeem werkt naar volle tevredenheid.”

Mw. Y. Rila, Tandartsenpraktijk Heel

Waterontharders en Omgekeerde Osmose filtersystemen
Ultraspring heeft een ruim assortiment waterontharders en Omgekeerde Osmose filtersystemen. Als onderdeel van Watercompany, marktleider op het gebied van waterkoelers aangesloten op de waterleiding, kunnen wij u een waterkoeler voor uw wachtruimte cadeau doen bij aanschaf van een waterontharder.

    

Waterontharders                                      Omgekeerde Osmose
filtersystemen

Meer informatie en proefplaatsing
Bel 0800 – 0270000 voor een afspraak met één van onze adviseurs en vraag naar de voorwaarden voor een proefplaatsing.

Ultraspring BV
De Gorzen 21
4731 TV Oudenbosch
Nederland
T 0800 – 027 0000 (gratis)
T 0165 – 30 55 80
F 0165 – 32 32 03
I www.ultraspring.nl
E info@ultraspring.nl

Lees meer over: Bedrijven, Infectiepreventie, Praktijkinrichting, Producten, Waterkwaliteit