Openhuisdagen Henry Schein 17 en 18 april

Henry Schein Openhuis2020

Met gepaste trots nodigen wij u op 17 en 18 april 2020 uit voor de Henry Schein openhuisdagen! Volledig in het teken van kennis, kunde en interactie vormen deze twee dagen een uniek evenement waarbij u meer te weten komt over nieuwe producten en actuele praktijkthema’s.

Lezingen en workshops

Daarnaast is een belangrijk onderdeel het programma lezingen en workshops. Voor ieder lid van het tandheelkundig team worden gespecialiseerde lezingen en workshops aangeboden die inspelen op actuele behandelontwikkelingen en praktijksituaties. Diverse onderwerpen als preventie, endodontie en praktijkmanagement en komen aan bod. Ook dit jaar weer met gerenommeerde sprekers als Joerd van der Meer, Arie Riem en Schelte Fokkema. Bekijk het programma

Aanvullend programma – nascholing röntgen

Tegelijk met de Openhuisdagen organiseren wij in samenwerking met Academie Tandartsenpraktijken de cursus Update Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming (TMS) en de cursus Nascholing Röntgenologie voor assisterende in het nabijgelegen Van der Valk Almere (op nog geen 5 minuten afstand / er rijdt een pendelbus).

Exposanten

De Openhuisdagen zijn dé plek om u te laten informeren over de nieuwste producten, toepassingen en ontwikkelingen. Meer dan 120 exposanten nemen u mee op een dentale ontdekkingsreis en tonen u wat er in de huidige praktijk allemaal mogelijk is. Verbruiksmaterialen, behandeleenheden en hightech oplossingen zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

 

Lees meer over: Kennis, Partnernieuws, Partnernieuws, Scholing/