Openhuisdagen Henry Schein 12 en 13 april

Openhuisdagen Henry Schein

DIT EVENT IS VOORBIJ

Met gepaste trots nodigen wij u op 12 en 13 april uit voor de Henry Schein Openhuisdagen 2019! Volledig in het teken van kennis, kunde en interactie vormen deze twee dagen  een uniek evenement waarbij u meer te weten komt over nieuwe producten en actuele praktijkthema’s.

Lezingen en workshops

Daarnaast is een belangrijk onderdeel het programma lezingen en workshops. Diverse onderwerpen als praktijkhygiëne, esthetiek en samenwerking komen aan bod. Voor ieder lid van het tandheelkundig team worden gespecialiseerde lezingen en workshops aangeboden die inspelen op actuele behandelontwikkelingen en praktijksituaties. Ook onder de vlag van Henry Schein Dental Business Solutions is een interessant programma lezingen samengesteld.

Exposanten

De Openhuisdagen zijn dé plek om u te laten informeren over de nieuwste producten, toepassingen en ontwikkelingen. Meer dan 120 exposanten nemen u mee op een dentale ontdekkingsreis en tonen u wat er in de huidige praktijk allemaal mogelijk is. Verbruiksmaterialen, behandeleenheden en hightech oplossingen zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

Programma

Bekijk hier ons educatieve aanbod tijdens de openhuisdagen op 12 en 13 april 2019! Dit jaar hebben we onze zalen een naam gegeven in plaats van een nummer. Hierdoor zijn ze tijdens het event makkelijker te vinden. Ook is er tijdens het openhuis de mogelijkheid voor het volgen van de cursus: Update Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming (TMS). Deze zal worden gegeven in hotel Van der Valk in Almere, op nog geen 5 minuten lopen van het openhuis terrein.

Cursus: Update Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming (TMS)

De cursus sluit volledig aan bij het nieuwe Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming en de herziene KNMT-richtlijn tandheelkundige radiologie. Belangrijke thema’s tijdens de cursus zijn: Veranderingen op het gebied van wetgeving en bewustwording betreft het veilig werken omgang met straling. Klik hier om in te schrijven voorde cursus Update Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming.

 

Lees meer over: Kennis, Partnernieuws, Partnernieuws, Scholing/