Dental Black Box op Dental Expo: Wat voel, ruik en zie je?

Dental-Black-Box.

Bezoek dental INFO op de Dental Expo: wat voel, ruik en zie je in de Dental Black Box? Doe mee en maak kans op een entreekaart voor het congres Restaureren.nl, het congres Lustrumparo2020.nl of een set Profluorid Varnish.

Doe mee!

In de stand van dental INFO (E166) staan drie Dental Black Boxen:

1. Wat voel je?
2. Wat ruik je?
3. Wat zie je?

Doe mee en raad wat er in de box zit. Onder de deelnemers met de juiste antwoorden worden drie prijzen beschikbaar gesteld:

1. Entreekaart voor het congres Restaureren.nu, 6 november 2020, RAI Amsterdam

CongresZes gerenommeerde sprekers vertellen over directe restauraties in het front en in het (pre)molaargebied, keuzes tussen directe en indirecte restauraties, samenwerking met het lab en chairside restauraties met scantechnologie. Organisatie: Bureau Kalker. Lees binnenkort meer over Restaureren.nu

2. Entreekaart voor het congres Lustrumparo2020.nl, 19 juni 2020, Nieuwegein

Lustrumcongres-paroTopspecialist dr. Otto Zuhr laat in vier lezingen zien dat zorgvuldig management van zacht weefsel rondom implantaten essentieel is om aan te kunnen sluiten bij de hoge esthetische verwachtingen van onze patiënt. Lees meer over het Lustrumcongres2020.nl

3. Set Voco Profluorid Varnish

Profluorid Vanish Voco

Profluorid Varnish: Lak voor de desensibilisering van gevoelige tanden en ondersteuning van een
profylactische behandeling. Lees meer over Voco Profluorid Varnish

 

Graag tot ziens in de dental INFO stand (E166) op Dental Expo!

Dental Expo wordt gehouden op 19, 20 en 21 maart 2020 in de RAI, Amsterdam. Dental Expo is de enige nationale professionele dentale vakbeurs in Nederland en richt zich op aanbieders en afnemers in de dentale branche.

Lees meer over: Opmerkelijk, Thema A-Z/