Advanced Dental neemt Plandent Connect over

Dentaal freescentrum Advanced Dental heeft per 1 november Plandent Connect overgenomen. Plandent Connect gaat verder onder de naam Advanced Dental en is ook fysiek naar Veenendaal verhuisd, de locatie van Advanced Dental.Visie
Volgens de heer Hotter, directeur van Advanced Dental, past de overname van Plandent Connect perfect bij de visie van Advanced Dental. Hij zegt daarover: “Wij stellen tandprothetici, laboratoria en daarmee ook tandartsen in staat om patiënten op het gebied van tandtechniek de beste oplossingen te bieden. Met het samenvoegen van de jarenlange ervaring, geavanceerde techniek, vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid van beide bedrijven geven we hieraan een nog betere invulling.”

Gespecialiseerd in frezen
Advanced Dental is gespecialiseerd in het frezen van alle daartoe geëigende en voor tandheelkundige toepassingen beschikbare materialen en producten. Daaronder titanium Grade 5 steggen (ELI 23) voor alle merkenplatforms, zirkonium structuren voor kroon- en brugwerk, zirkonium etsbruggen, individuele titanium abutments op implantaten en e.max CAD kronen. Advanced Dental maakt daarvoor onder meer gebruik van de meest moderne volledig geautomatiseerde 5-assige DMG/Mori Seiki-freesmachines, gekoppeld aan 3D Imetric witlicht- en 3SHAPE-scanners.


Lees meer over: Actueel, Bedrijven, Praktijkorganisatie, Thema A-Z
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *