Cavex Your impression is our concern

cavex-gebouw-vierkant-218

Het helpen van tandheelkundige professionals en patiënten kan alleen als je in oplossingen denkt. Bij Cavex denken we daarom niet alleen in losse producten maar in hoogwaardige systemen die u een totaal oplossing bieden. Uiteraard voldoen deze systemen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn er dan ook trots op dat onze producten iedere dag weer, door duizenden professionals wereldwijd, worden gebruikt.

Samenwerking
Samenwerking is cruciaal als je tot de beste oplossing wilt komen. Een partner georiënteerde benadering ligt ten grondslag aan het succes van Cavex. Om nieuwe producten te ontwikkelen of bestaande producten te verbeteren dien je eerst te weten wat je klanten willen. Cavex werkt onder meer samen met een tandartsforum samengesteld uit een multidisciplinair team van tandheelkundige professionals. Tevens heeft Cavex wereldwijd nauwe banden met universiteiten en opinieleiders die ons scherp houden in trends en ontwikkelingen, alsmede sparringpartners voor nieuwe producten.

Ervaren mensen en moderne faciliteiten
Voor het ontwikkelen, produceren, marketen, verkopen en versturen van medische producten beschikt Cavex over een ervaren team van goed opgeleide mensen die de onmisbare hoeksteen vormen van het Cavex succes. De wereld om ons heen verandert in hoog tempo en alleen met een team van professionals op ieder niveau binnen Cavex kan hierop slagvaardig worden geanticipeerd. In 2010 heeft Cavex de beschikking gekregen over een hypermoderne productiefaciliteit met volop mogelijkheden tot verdere ontwikkeling en groei.

Vertrouwde paden en nieuwe richtingen
Alginaat afdruk systemen blijven voor Cavex een belangrijk focus product. Waar voor veel concurrenten alginaat een “bijproduct” is, is dit voor Cavex absoluut corebusiness. Continue kwaliteitsbewaking en verbetering, maar ook het toevoegen van nieuwe producten en lijnextensies staan hoog op de agenda. Daarnaast is Cavex volop bezig om zich te ontwikkelen tot autoriteit op het gebied van tandbleeksystemen met Cavex Bite&White.

Wat vindt u?
Productervaringen en nieuwe ideeën worden vooral gedaan in de praktijk. Dus deel deze vooral met ons. Uw ervaring en ideeën zijn voor Cavex van onschatbare waarde. Wij willen dan ook iedereen aanmoedigen om met ons de dialoog aan te gaan. Dit kan uiteraard op vele manieren. U kunt ons een e-mail sturen dental@cavex.nl of link met ons op Facebook of Linkedin. Ieder idee en opmerking (positief of negatief) helpt ons in ons streven naar continue verbetering. Namens het Cavex team, alvast onze dank!

Meer informatie
Cavex Holland BV
P.O. Box 852
2003 RW Haarlem
T +31 (0)23 530 77 00
F +31 (0)23 535 64 82
E dental@cavex.nl
I www.cavex.nl

Lees meer over: Afdrukmaterialen, Bedrijven, Esthetiek