Hartveiligheid in de praktijk: mede mogelijk gemaakt door CardiaRent

In 2012 kwamen wij met het idee om Nederland een stuk hartveiliger te maken en een hoop schijnveiligheid weg te nemen bij organisaties. Met schijnveiligheid bedoelen wij slecht onderhouden en slecht toegankelijke Automatische Externe Defibrillatoren (AED’s).Huur een AED
We hebben een ambitieus plan ontwikkeld om de mogelijkheid te creëren voor iedere organisatie een  AED te kunnen huren voor een minimale periode van 48 maanden. Aanschaf is vaak een kostbare aangelegenheid. Huur kan al vanaf €39,- per maand inclusief onderhoud en service zonder bijkomende kosten. Ook kopen wij oude AED’s op.

Economisch circulair proces
Naast dat er standaard een onderhoudscontract inbegrepen zit bij huur, ondersteunt huur van de AED ook een economisch circulair proces waarbij de verhuurde toestellen na 72 maanden ingenomen worden en een nieuw leven krijgen zodat ook particulieren ook een AED kunnen kopen tegen een laag tarief.

In Denemarken werken wij nauw samen met de Danish Dental Association en hebben meerdere praktijken door het land een AED aangehuurd.

Training
CardiaRent heeft ook de mogelijkheid om personeel te trainen op de AED via cursussen kunnen die kunnen worden aangeboden.

Meer weten?
Thomas Balm
CardiaRent
T 023-5571871
E thomas.balm@cardiarent.com

Lees meer over: Bedrijven, Veiligheid
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *