Praktijkmanager Rob van Otterdijk over Evolution, software voor praktijkbeheer

‘Door het agendabeheer van Evolution is de efficiëncy in onze praktijk toegenomen. Het volgen van het business consultancy programma Thrive was een hele leuke ervaring. De consultant bracht een hele hoop inzichten mee en gedurende de training heb je iedere keer een onderwerp waarin je je verdiept. Zo geef je bijvoorbeeld de communicatie vorm: hoe maak je behandelplannen en brieven voor de patiënt. Op basis daarvan krijg je ondersteuning in Evolution om dit te automatiseren.’Bekijk de video

Software of Excellence
Software of Excellence is een marktleider op het gebied van systemen voor praktijkbeheer en klinische efficiëntie. U kunt met vertrouwen EVOLUTIONtm-software voor praktijkbeheer kiezen:

Een bedrijf van Henry Schein
Software of Excellence maakt deel uit van Henry Schein Inc, de grootste distributeur van medische producten en diensten aan artsenpraktijken in Noord-Amerika en Europa, producent en leverancier van praktijkmanagement software aan meer dan 60.000 tandartspraktijken wereldwijd. Het klantenbestand van Henry Schein bestaat uit tandartsen, tandtechnici, huisartsen en dierenartsen, alsmede overheids- en andere instellingen.

Ervaren marktleider
Software of Excellence is met investeringen van tien miljoen pond in research en development de onmiskenbare marktleider in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Ierland en Nieuw-Zeeland. Bovendien beschikken wij over groeiende teams in Nederland, Spanje en Hongkong en klanten in een groot aantal landen waaronder Singapore, Chili en Malta.

Uitmuntende klantenservice
Alle ondersteuningsoproepen worden beantwoord door een gekwalificeerde ondersteuningstechnicus en meer dan 90% van de ondersteuningsoproepen wordt tijdens het eerste telefoongesprek door een van onze vier internationale callcenters opgelost.

Het beste product – twintig aaneensluitende jaren van verbeteringen op basis van klantervaringen en onderzoek hebben geleid tot een van ‘s werelds beste systemen voor praktijkbeheer. Laat ons u helpen aantrekkelijk te zijn en blijven voor patiënten, de acceptatie van behandelplannen te vergroten, uw financieel inzicht te vergroten en de relaties met uw patiënten te beheren.

Meer informatie
Software of Excellence
I www.softwareofexcellence.com
E evolution@henryschein.nl
T 036-5358602 

Lees meer over: Bedrijven, Praktijkautomatisering
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *